Aktualno

Web stranica poziva ljude na upisivanje ‘hrvatskih izdajnika’, među njima i Šuica, Franković…

Web stranica poziva ljude na upisivanje 'hrvatskih izdajnika', među njima i Šuica, Franković...

Na web stranici ‘Hrvatske izdajice’ već se nekoliko dana poziva ljude da upišu – ‘izdajnike naroda’. Trenutno je prvi na popisu premijer Andrej Plenković, a slijedi ga predsjednik Zoran Milanović. Na popisu su se našle osobe iz političkog i vjerskog života Dubrovnika i županije. Među njima je i potpredsjednica Europske komisije za demokraciju i demografiju Dubravka Šuica, gradonačelnik Mato Franković, predsjednik Kluba zastupnika HDZ-a Branko Bačić i apostolski upravitelj biskupije i riječki nadbiskup koadjutor mons. Mate Uzinić.
-Ovdje možate pronaći izdajnike naroda. Možete pretraživati i unositi dodatne podatke koje znate, a koji nedostaju. Time pomažete da ih se pronađe i sudi po Božjem i Prirodnom zakonu – stoji na stranici kojoj je logo nacrtana omča za vješanje.
Na popisu se nalaze iministar zdravstva Vili Beroš, ravnateljica Klinike ‘Dr. Fran Mihaljević’ Alemka Markotić, ravnatelj Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo Krunoslav Capak, ministar unutarnjih poslova Davor Božinović, ministar rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike Josip Aladrović…

Pročitajte još

PO MJERI GRAĐANA Tjedni pregled gradskih projekata

Dulist

[FOTO] BAHAT I NEKULTURAN A gdje nego na sred puta?

Dulist

SUTRA U GOSPINOM POLJU Motociklisti, policija vas poziva na poligon sigurne vožnje

Dulist