Aktualno

VRTOVI SUNCA Plaža zjapi prazna, ali na ležaljkama ipak nema mjesta za domaće!

U Dubrovačkim vrtovima sunca ni ove godine nisu promijenili svoju politiku kako ležaljke na dijelu plaže koja je pod koncecijom ovog hotela mogu koristiti samo njihovi gosti. I dok je takva politika donekle shvatljiva u trenutku kada je hotel pun gostiju, jedna naša sugrađanka nemalo se iznenadila scenom kojoj je svjedočila ove nedjelje.
-Dok se na plaži hotela u Vrtovima sunca nalazi ravno deset hotelskih gostiju i plaža zjapi gotovo prazna, zaposlenik plaže domaće ljude tjera s ležaljki. Tako je otpravio dvije cure koje su se onda povukle na žale – ističe naša sugrađanka, koja je ogočena ovakvom politikom hotelske kuće. I ona sama je htjela uzeti ležaljku, no rečeno joj je kako su namijenjene samo za goste hotela.
Inače, o ovome smo pisali i prije dvije godine. Tada su nam iz uprave Dubrovačkih vrtova sunca rekli kako je plaža otvorena za sve posjetitelje i da su ležaljke i suncobrani na plaži zapravo besplatni, ali samo za goste njihovog resorta. To isto je i danas istaknuto na plaži, na cjeniku, a ležaljka sa suncobranom naplaćuje se 150 kuna. Ne treba zaboraviti ni kako su neke hotelske kuće na dubrovačkom području ove sezone ležaljke naplaćivale samo 10 kuna.

Pročitajte još

GLAVNI PROJEKTANT MOSTA Pipenbaher: ‘Hrvatska mi je jako draga, pogotovo Jadransko more. Sačuvajte ovo’

Dulist

LIJEPA NAŠA TERITORIJALNO POVEZANA Veličanstveni vatromet za veličanstveni trenutak!

Dulist

[VIDEO] Među prvima smo prošetali Pelješkim mostom!

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija