Sport

‘VRIJEME JE ZA POBJEDU’ Split večeras protiv Squarea u Gospinom polju

'VRIJEME JE ZA POBJEDU' Split večeras protiv Squarea u Gospinom polju

Futsal klub Split, najtrofejniji hrvatski futsal klub večeras je protivnik Squareu u Gospinom polju u sklopu devetog kola 1. Hrvatske malonogometne lige.

Splićani su ove sezone priliku dali svojim mladim snagama koje predvode iskusni vratar Žarko Luketin i Josip Suton. Rezultatima se zasada ne mogu pohvaliti s obzirom da su na 10. mjestu u poretku 12 klubova. Istine radi, možda bi taj učinak bio nešto bolji s obzirom da su zbog administrativne pogreške izgubili sve bodove iako su slavili nad Alumnusom 7:1.

U posljednjem kolu Alena Dalponta na klupi je zamijenio Marinko Mavrović, a pod njegovom paskom nadigrali su Osijek 3:1. Uz slavlje nad Osijekom jedino još imaju uspjeh kontra Broda (2:1) te remi protiv Dinama (2:2).

Square je silovito krenuo u prvenstvo, u prvih pet kola upisao je četiri pobjede i remi, no u posljednja tri kola nije upisao niti jedan bod pa je s toga danas vrijeme za pobjedu! Nakon devet odigranih kola Square je na sedmom mjestu s 13 osvojenih bodova, a ukoliko ostvari večeras uspjeh skočiti će na treće mjesto u poretku.

– Split je i ove godine jako kvalitetan i to će se vidjeti do kraja sezone. Imaju jako dobre mlade domaće igrače koji će u skoro vrijeme biti u samom vrhu hrvatskog futsala. Uvjeren sam da će uz Marinka Mavrovića ta ekipa vrlo brzo napredovati ali danas će ipak bodovi ostati u Dubrovniku! – riječi su Duje Reza.

Utakmica protiv FC Split igra se večeras od 19 sati u SD Gospino polje.

Pročitajte još

DRUGI DAN MITINGA Još tri medalje za PK Jug!

Dulist

OLMISSUM SLAVIO Square nije uspio izboriti majstoricu polufinala

Dulist

PRVI DAN ‘SWIM WARSA’ Šest medalja za Plivački klub Jug!

Dulist