Sport

Vrgorac i Square podijelili bodove

Uzbudljiv susret odigrali su Vrgorac i Square u sklopu 3. kola 1. HMNL. Dvoboj je na koncu okončan podjelom bodova (1:1) čime u konačnici zasigurno mogu zadovoljniji biti gosti.

Vrgorac je imao više od igre, prednost 1:0, te u završnici susreta akumulaciju za pobjedu, no sve to nije im bilo dovoljno da upišu prvu pobjedu pod vodstvom Saše Subotića, kako prenosi CroFutsal. Za Square je pogodak zabio Gordan Duvančić u 34. minuti.

-Ideš u Vrgorac, jedno od najtežih gostovanja, ozljeđeni su Dario, Maro i Haron, tu su, u sastavu, ali znaš kako ne mogu igrat, ozljeđeni su, bit će puna dvorana i bila je… Domaćin povede, ali… Prkos, inat, snaga, volja.. Navijači, malo ih je, ali da, tu… Naš 6. igrač. Domaćin u završnici ima udarac s deset metara (6. akumulirani), ali… Tu je naš vratar Primić, vratnica, navijači… Igra se još par minuta, drama, domaćin napada, ali obrana je tu, branimo se i osiguramo naš cilj, pozitivan rezultat, bod, veliki bod – ko kuća! Bravo za sve, igrače, stručni stožer, ali i naše vjerne navijače – napisali su iz Squarea.

Pročitajte još

STIŽE ALKAR Večeras navijamo za Košarkaše Dubrovnika!

Dulist

POSLJEDNJA PRILIKA ZA PRIJAVU Pridružite se utrci 5K, trčite ili navijajte za Marka!

Dulist

NAKON 24 GODINE Hrvatska malonogometna reprezentacija izborila Svjetsko prvenstvo!

Dulist