Sport

Vrgorac i Square podijelili bodove

Uzbudljiv susret odigrali su Vrgorac i Square u sklopu 3. kola 1. HMNL. Dvoboj je na koncu okončan podjelom bodova (1:1) čime u konačnici zasigurno mogu zadovoljniji biti gosti.

Vrgorac je imao više od igre, prednost 1:0, te u završnici susreta akumulaciju za pobjedu, no sve to nije im bilo dovoljno da upišu prvu pobjedu pod vodstvom Saše Subotića, kako prenosi CroFutsal. Za Square je pogodak zabio Gordan Duvančić u 34. minuti.

-Ideš u Vrgorac, jedno od najtežih gostovanja, ozljeđeni su Dario, Maro i Haron, tu su, u sastavu, ali znaš kako ne mogu igrat, ozljeđeni su, bit će puna dvorana i bila je… Domaćin povede, ali… Prkos, inat, snaga, volja.. Navijači, malo ih je, ali da, tu… Naš 6. igrač. Domaćin u završnici ima udarac s deset metara (6. akumulirani), ali… Tu je naš vratar Primić, vratnica, navijači… Igra se još par minuta, drama, domaćin napada, ali obrana je tu, branimo se i osiguramo naš cilj, pozitivan rezultat, bod, veliki bod – ko kuća! Bravo za sve, igrače, stručni stožer, ali i naše vjerne navijače – napisali su iz Squarea.

Pročitajte još

FRANKOVIĆ ČESTITAO JUGAŠIMA Hvala još jednom što nas činite ponosnima

Dulist

Ministarstvo: Hrvatski vaterpolisti neće igrati u Kotoru dok bazen nosi ime zapovjednika straže logora Morinj

Dulist

NEMA KVALIFIKACIJA Prijave za Divlju ligu do 3. kolovoza

Dulist