Grad

VOX POPULI: Stanovnici ne žele predloženo uređenje ulice Žrtava s Dakse

Stanovnici ulice Žrtava s Dakse uspjeli su ‘srušiti’ predloženo rješenje rekonstrukcije ulice, s kojim se očito ne slažu. Naime, Gradska uprava omogućila im je putem sustava e-građani sudjelovanje u anketi, u kojoj su se mogli izjasniti jesu li suglasni s predloženom rekonstrukcijom ulice ili ne. Anketi su se odazvala ukupno 24 stanovnika navedene ulice od kojih se većina izjasnila da ne žele predloženo uređenje ulice.

Gradska uprava je odlučila kako nakon provedene ankete neće na Gradsko vijeće uvrstiti točku ‘Prijedlog zaključka kojim se daje suglasnost investitoru ANNA NAVIS d.o.o. na iskazanu namjeru financiranja troškova rekonstrukcije dijela ulice Žrtava s Dakse i parka s javnim parkiralištem i o davanju suglasnosti na tekst Ugovora o načinu financiranja troškova rekonstrukcije’.

Gradonačelnik Mato Franković uputio je zahvalu sugrađanima koji su sudjelovali u ovom anketnom upitniku.
–Drago mi je što smo ‘probili led’ i pokazali kako naši sugrađani jednostavno mogu sudjelovati i donositi odluke o određenim komunalnim pitanjima koji neposredno imaju utjecaj na njihovu kvalitetu života. Siguran sam da ćemo upravo kroz ovakav sustav anketnih pitanja i dalje moći s našim sugrađanima imati direktan dijalog i kako ćemo upravo na ovaj način uvijek moći u kratkom vremenu i direktno osjetiti bilo građana’, istaknuo je gradonačelnik.

Pročitajte još

OBILAZAK GRADILIŠTA AGLOMERACIJE ‘Ovo je povijesno ulaganje u vodoopskrbni i kanalizacijski sustav grada’

Dulist

Dođite na Stradun, zaigrajte tombolu, učinite dobro djelo i zabavite se!

Dulist

DR. MARIO ČURLIN I DR. ORSAT JOHN Liječnički dvojac za pohvalu! Sami kupili svoju ordinaciju

Maria Prkut

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija