Aktualno

Volite li pupatore?

zupa placa pupatori

Vrijeme je od pupatora, narančasto-žutih cvjetova tikvica koji se nerijetko nađu na pjatu naših sugrađana kao posebna delicija. Mogu se jesti svježi, ali najbolji su prigani! Prvo morati skinuti peteljku, zatim ih operete u vodi – nekad i do sat vremena kako bi izašle bube. Potom se stave u gušću kašicu napravljenu od brašna, ledene vode, može i mineralna te soli i papra. Na samom kraju ih umočite u vrelo ulje, i isprigate.

pupator

Pročitajte još

VIKTORIJA KNEŽEVIĆ ‘Kinezi izgradili 157 km autoceste bez radnika, kod nas ni 29 km prema Dubrovniku’

Dulist

[FOTO] SRETAN ROĐENDAN PROTO-ARCH! Pogledajte tko je sve došao na proslavu

Dulist

Ženska mreža Hrvatske oštro osuđuje postupanje institucija i medija vezano za slučaj žene na Korčuli

Dulist