DuList IN

‘VOLIM OVAJ ČAROBNI GRAD’ Goran Višnjić nije propustio s kolegom Boškovićem popiti piće u Antuninskoj ulici

'VOLIM OVAJ ČAROBNI GRAD' Goran Višnjić nije propustio s kolegom Boškovićem popiti piće u Antuninskoj ulici

Poznati hrvatski glumac s holivudskom karijerom Goran Višnjić odlučio je nakon rodnog Šibenika posjetiti i Dubrovnik. Na svom je Instagram profilu ovaj glumac, koji je karijeru posljednjih dvadesetak godina gradio upravo u Hollywoodu, objavio video vožnje oko Grada uz poruku: ‘Volim ovaj čarobni grad’.
Višnjića je naš fotoreporter susreo u društvu kolege glumca i redatelja, Dubrovčanina Roberta Boškovića u Antuninskoj ulici, u kafiću na mjestu nekad kultnog Talira, omiljenog okupljališta upravo glumaca. Višnjić očito ni ovog puta nije propustio priliku posjetiti ovo nekad kultno mjesto, a vjerujemo kako se s Boškovićem prisjetio i onih vremena kad se govorilo: Ako nisi bio u Talira, nisi bio u Gradu.

Inače, nastup na Dubrovačkim ljetnim igrama 1994. u ulozi Hamleta bio je prekretnica u Višnjićevoj karijeri. Prisjetimo se i njegove uloge u filmu ‘Welcome to Sarajevo’ Michaela Winterbottoma, a 1998. ‘kraljica popa’ Madonna odabire ga za glavnog protagonista u svom video spotu za pjesmu ‘The Power of Goodbye’. Iste godine na malim ekranima pojavio se u ulozi dr. Luke Kovača u popularnoj seriji Hitna služba. 2000. polaskan je titulom jednog od pedeset najljepših ljudi na svijetu po izboru magazina ‘People’. Dva puta našao se nasuprot najbolje plaćenoj australskoj filmskoj zvijezdi – Nicole Kidman i to u ‘Practical magic’ i ‘The Peacemakeru’. Zamalo mu je pošlo za rukom svrstati se među tzv. A listere, spekuliralo se i kako je novi James Bond, međutim njegov tvrd izgovor presudio je suprotno. Krajem 2019. u kinima smo ga gledali i kao Antu Gotovinu u biografskom filmu ‘General’ u kojem njegovu mlađu ‘verziju’ utjelovljuje Dubrovčanin Nikola Baće. Prošle godine se s obitelji preselio u Veliku Britaniju.

Pročitajte još

Revelin osvojio 25. mjesto na ljestvici Top 100 klubova DJ Maga

Dulist

Iako mu je prva godina, ‘Župski pjat’ već se može nazvati – tradicionalnim festivalom!

Dulist

[FOTO] DRŽAVNO PRVENSTVO Cavtatske mažoretke osvojile zlato i srebro!

Dulist