DuList IN

Vodimo vas na Rundek Cargo Trio!

DuList i Mali glazbeni festival Park Orsula jednom našem čitatelju dvije ulaznice za predzadnji koncert ovogodišnjeg festivala, nastup Darka Rundeka i njegovog Cargo Trija u Parku Orsula u subotu, 25. kolovoza u 22 sata.

Kao i uvijek, potrebno je biti dovoljno brz i na naš e-mail info@dulist.hr poslati e-mail s naslovom “Rundek”, imenom i prezimenom te kontakt brojem. Najbrži čitatelj svoje ime će pronaći na listi na ulazu u Park Orsula.

Koncert ovog glazbenika, pjesnika i emotivca s poduljim stažem te jednog od čimbenika novog vala, idola brojnih generacija u Dubrovniku je dugoočekivan.

Dolazak na Orsulu moguć je redovnim autobusnim linijama, a besplatan prijevoz za povratak je osiguran. Ulaznice stoje 90 kuna, a za registrirane prijatelje 70 kuna, a mogu se kupiti u kiosku na vidikovcu.

– Za sve koji su na koncertu Ramba Amadeusa ne uspjeli popit pivu, ispričavamo se i jamčimo popravni. Dogodio nam se narod – poručuju iz Parka Orsula.

Pročitajte još

Silente ima novi spot: ‘Što god bude, puno vas volimo’

Dulist

DJ-ICA PETRA RATKOVIĆ Moje prve gaže bile su u jutarnjim satima kad je trebalo rastjerati ekipu upornih 

Maria Prkut

UPOZNAJTE JU I VI! Svijet bajki Sandre Sekulić u kojeg smo i mi tako rado zakoračili

Mia Njavro Banić

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija