DuList IN

Vlasnici apartmana – imamo super novosti za vas!

grada 1

Ljeto nam je došlo, a s njime i sezona turizma. Kao vlasnik apartmana, sigurno želite osigurati svojim gostima najvišu razinu udobnosti i estetike. S obzirom na to da je potrebno opremiti cijeli apartman, zasigurno želite i uštedjeti.

Pročitajte dalje i saznajte kako stvoriti apartman za 5 zvjezdica uz pristupačne cijene i širok asortiman proizvoda!

Evo kako da uštedom budete iznad konkurencije

Kada potencijalni gosti pregledavaju fotografije vašeg apartmana na web stranici ili platformama za rezervaciju, prva stvar koja im zapada za oko su tekstilni elementi. Estetski privlačan i dobro odabran tekstil može stvoriti dojam luksuza i udobnosti.

grada 2

S druge strane, nekvalitetan ili zastarjeli tekstil može umanjiti dojam prostora i ostaviti negativan dojam. Kao vizualna bića, ljudi su skloni donositi brze i intuitivne sudove na temelju onoga što vide. Stoga je važno da se uloži u kvalitetan tekstil koji ne samo da poboljšava estetiku vašeg prostora, već i poboljšava percepciju prostora na fotografijama.
Građa vam nudi mnogo više od širokog asortimana tekstilnih proizvoda po pristupačnim cijenama. Njihova ponuda obuhvaća sve što vam je potrebno za potpunu opremu apartmana.

Posteljina, jastučnice i tekstili

Kvalitetna posteljina, jastučnice i ručnici su neizostavni elementi koji čine razliku između običnog i izvanrednog boravka.
Građa nudi širok asortiman tekstilnih proizvoda koji će zadovoljiti i najzahtjevnije goste, uz naglasak na udobnosti, raznovrsnosti materijala, dimenzija i boja.

grada 3

– Naša kolekcija tekstila uključuje različite materijale kao što su saten, pamuk, poliestersko vlakno i mnogi drugi. Svaki materijal nudi jedinstvene karakteristike koje odgovaraju različitim preferencijama gostiju. Također, imamo i razne veličine materijala – poručuju iz Građe.

graza 4

Potrošni proizvodi za kupaonicu

Također, u Građi su u ponudi i praktični toaletni proizvodi koji uključuju male šampone s organskim sokom aloe vere, sapune i druge potrepštine, savršene za apartmane. Ovi sitni detalji ne samo da dodaju praktičnost, već i pokazuju vašu brigu o detaljima i potrebama vaših gostiju.

5

Uz potrošne proizvode, u ponudi se nalaze i toaletni papir, ubrusi te dispenzeri za toaletni papir, čime osiguravate da vaši gosti uvijek imaju potrebne higijenske potrepštine pri ruci. Građa osigurava u svojoj ponudi i kutiju prve pomoći, čime ćete pokazati brigu o sigurnosti i zdravlju vaših gostiju.

Dekoracija kao ključ
Zavjese su također ključne za stvaranje intimne atmosfere u vašem apartmanu. Građini moderni i klasični dizajni omogućuju vam da prilagodite stil vašeg prostora prema vašim preferencijama i potrebama gostiju.
Dodatni proizvodi za udobnost gostiju
Da biste dodatno unaprijedili boravak vaših gostiju, Građa nudi hotelske papuče, tuš kape, kozmetičke setove koji uključuju blazinice, male turpije za nokte i štapiće za uši, setove za brijanje s kremom i britvicom, te četkice za zube.
Investiranjem u ove proizvode, ne samo da ćete osigurati udoban boravak svojim gostima, već ćete također ostaviti dojam pažljivog domaćina koji brine o svim potrebama svojih posjetitelja. Građa vam omogućava da nabavite sve što vam je potrebno na jednom mjestu, po pristupačnim cijenama, bez kompromisa na kvaliteti.

Potrepštine čišćenja na jednom mjestu
Kada je u pitanju čišćenje, važno je imati sve što vam treba na jednom mjestu. U Građi možete pronaći sve potrebne alate i sredstva za efikasno čišćenje vašeg smještaja. Naša ponuda uključuje širok spektar proizvoda kao što su deterdženti, krpe za pod, spužve i sredstva za čišćenje koje osiguravaju izvrsne rezultate, čuvajući pritom vaše vrijeme i trud.

grada 7

– Posebno ističemo našu široku ponudu deterdženata koji su prikladni za sve kućanske potrebe. Imamo deterdžente za robu, pod, prozore, čišćenje WC-a i pećnice. Jako smo ponosni na naš široki asortiman koji zadovoljava sve potrebe naših kupaca – dodaju iz ‘Građe’.

Velik izbor posuđa za svaku prigodu

Sekcija posuđa uključuje tanjure, čaše, šalice, čaše za vino i pribor za jelo. Bez obzira tražite li čaše za vino, pjenušac, šampanjac, koktele, pivo, aperitive ili likere u Građi ćete pronaći sve što vam je potrebno.

grada 8

grada 9

Također, Građa je s ponosom proširila svoju ponudu bijele tehnike s najnovijim modelima kućanskih aparata. Za više informacija posjetite Građa webshop.

– Nedavno smo uveli i novu liniju bazenske opreme kako bismo zadovoljili sve potrebe  naših kupaca za opremanjem bazena. Posjetite nas kako biste istražili našu raznovrsnu ponudu bazenske opreme te se inspirirali za stvaranje savršenog okruženja u ljetnim mjesecima – poručuju iz Građe.

Pročitajte još

‘ULICAMA NAŠEG GRADA’ Bogat zabavni i glazbeni program i ovog tjedna

Dulist

DRUGO MJESTO U SHOWU ‘ELITA’ Aneli Ahmić osvojila 50 tisuća eura

Dulist

VIKINGS: VALHALLA Objavljena treća sezona serije snimane u Dubrovniku

Dulist