Aktualno

Vlahušićeva dvostruka mjerila o nepravomoćnoj presudi

Vlahušićeva dvostruka mjerila o nepravomoćnoj presudi

Na sinoćnjem javnom izlaganju UPU-a ŠRC s golf igralištem Bosanka Sjever i Jug građanski aktivist Stijepo Rudenjak zatražio je komentar gradonačelnika Vlahušića na jednu njegovu izjavu iz 2005. godine.

Naime, u ožujku te godine u jednom dubrovačkom tjedniku izašao je razgovor s tadašnjim gradskim vijećnikom Androm Vlahušićem, u kojem je današnji gradonačelnik komentirao jedan slučaj nepravomoćne presude.

Na pitanje novinara kako komentira nepravomoćnu presudu protiv tadašnjeg dogradonačelnika Srećka Kljunka i koliko misli da ona utječe na Kljunkov daljnji rad na toj poziciji (oporba je tada pozivala na Kljunkovu ostavku), Vlahušić je odgovorio:

– Ako kažemo da je Dubrovnik primarno europski, kulturni, civilizacijski grad, onda nije dobro da u gradskoj upravi ima čovjeka koji je nepravomoćno osuđen – kazao je pred osam godina Vlahušić.

Nakon što je gradonačelnik ostao nijem i nije htio odgovoriti Rudenjaku, i drugi naš sugrađanin Igor Miošić zamolio je gradonačelnika za komentar te izjave 'kao vlasnika nepravomoćne presude'.

Vlahušić se oglušio i na taj upit, nakon čega je velika većina sudionika na raspravi uz uzvike „Odgovor, odgovor!“ napustila kino Slobodu.

Pročitajte još

[FOTO] Katji Bakija dodijeljeno Priznanje Doma Marina Držića

Dulist

TURISTIČKE BROJKE U DUBROVNIKU ‘Odličan početak sezone’

Dulist

16 ROTACIJA TJEDNO AMSTERDAM – DUBROVNIK Značajno povećanje broja letova nizozemskog avioprijevoznika

Dulist