DuList INGradZanimljivosti

Vlahušić briše svaki trag o Star Warsu, Amerikanci zaprijetili tužbom?!

vlahusic star wars 160216

Pod prijetnjom sankcija zbog kršenja ugovora o tajnosti dubrovačka gradska uprava na čelu s Androm Vlahušićem, ali i Turistička zajednica grada Dubrovnika sa svojih stranica, ali i Facebook stranica uklonila je sve objave u kojima se spominje Dubrovnik u kontekstu snimanja filma Star Wars.

Naime, nakon priopćenja u kojem su poručili kako ‘snimanje Ratova zvijezda ima veliki marketiški potencijal za Dubrovnik’ od 12. veljače, danas nije moguće pronaći niti jedan jedini trag tog snimanja vezan za službene institucije, koje su redom potpisale ugovor o tajnosti.

Tako s današnjim danom do tog teksta na službenim stranicama Grada može se doći jedino izravnom poveznicom. S naslovne stranice Grada je uklonjen, a ne može ga se pronaći ni preko Google-a.

Dok gradska uprava ne ukloni post, možete ga pogledati OVDJE.
Priopćenje preneseno na našim stranicama možete pogledati OVDJE.

Pregledom Facebook stranice TZ grada Dubrovnika (experience Dubrovnik), kao i stranice dubrovačkog gradonačelnika Andra Vlahušića ne može se pronaći nijedna njegova slika vezana za Star Wars, pa tako ni slike koje je nedavno napravio s Yodom, Stormtrooperima ili Darthom Vaderom u Los Angelesu. Također nema niti spomena njegovog sastanka s dvije potpredsjednice Lucasfilmsa, Lynne Hale i Lori Aultman.

Podsjetimo, snimanje Star Warsa u Dubrovniku će biti od 9. do 16. ožujka. Prva dva dana pripremat će se teren, a snimanje je predviđeno od 16 do 4 ujutro od 11. do 16 ožujka.

Inače, prema neslužbenim informacijama s kojima raspolažemo ozbiljnijih sankcija za Grad Dubrovnik i TZ u ovom slučaju ne bi trebalo biti, a hoće li ih biti za produkcijsku kuću iz Zagreba čiji se čelnik izletio sa službenom potvrdom odlučit će vjerojatno – Sila.

Pročitajte još

Pogledajte što vas očekuje u novom kino tjednom programu!

Dulist

SUSRET NA KORČULI Vatreni usrećili Severininog sina!

Dulist

Sretan rođendan našem kiparu Josipu Ivanoviću!

Dulist