DuList IN

Viktor i Dominik iz Hell’s Kitchena nastavljaju karijere u našem kraju

viktor dominik hells kitchen rtl instagram screenshot

Dominik Kovačićek iz ‘Hell’s Kitchen Hrvatska’ javio se iz Dubrovnika i čestitao pobjedniku i priznao koliko mu je iskustvo u showu pomoglo.

– Pozdrav svima! Evo jučer je i službeno završila prva sezona Hell’s Kitchen Hrvatska. Od srca čestitam Viktoru na pobjedi i Vehidu na hrabroj borbi, a sada vas čekaju novi izazovi! Još jednom želim reći koliko je ovo iskustvo za mene bilo značajno te koliko sam naučio o sebi, ali i stekao novih kulinarskih vještina i znanja koje mi koristi u radu. Sunčani pozdrav iz Dubrovnika – napisao je Dominik na društvenim mrežama.

Tamo se zaposlio u prestižnom restoranu, ustrajan u tome da karijeru gradi i dalje, javlja RTL.

“Svaka čast svima, ali ja bih rado tebe gledao u finalu! Moj si favorit još od uvodne večeri! Samo glavu gore, nebo je granica”, “bilo vas je užitak gledati…sretno u Dubrovniku, nadam se da ti je tamo dobro”, “ovaj kipić je trebao biti tvoj… Žao mi je što si odustao, sretno!”, komentirali su obožavatelji na njegovu objavu.

A pobjednik ‘Hell’s Kitchena Hrvatska’ Viktor nakon showa odlučio je napraviti zaokret u karijeri. Nakon godina rada u inozemstvu, zaposlio se u prestižnom restoranu s Michelinovom zvjezdicom na Korčuli, a na društvenim mrežama se pohvalio ugodnom atmosferom.

Izgleda kako Viktor uživa više nego ikad. Promijenio je i frizuru, a našalio se i s novim lookom. Pažanin za sirotu, napisao je.

Na fotografiji koju je objavio zaista podsjeća na chefa Ivana Pažanina, koji se proslavio u žiriju RTL-ova kulinarskog showa ‘Tri, dva, jedan – kuhaj!’.

Inače, Viktor je pobijedio u ‘Hell’s Kitchen Hrvatska’, a za RTL.hr je otkrio što je napravio sa 30.000 eura.

– Kupio sam si automobil, ostalo je za uživanje. Malo za putovanja, a ostavio sam i dio novaca za lokal – rekao je.

Foto: Screenshot/Instagram

Pročitajte još

‘ULICAMA NAŠEG GRADA’ Bogat zabavni i glazbeni program i ovog tjedna

Dulist

DRUGO MJESTO U SHOWU ‘ELITA’ Aneli Ahmić osvojila 50 tisuća eura

Dulist

VIKINGS: VALHALLA Objavljena treća sezona serije snimane u Dubrovniku

Dulist