Aktualno

VIDEO/U NOVOM RUHU Jeste li vozili danas Vukovarskom ulicom?

VIDEO/U NOVOM RUHU Jeste li vozili danas Vukovarskom ulicom?

Građani mogu odahnuti. Nakon četiri mjeseca ukupnog rada (i probijenih rokova), Vukovarska ulica otvorena je za promet ovog utorka. 

Tijekom dana završavali su se preostali radovi postavljanja asfaltnog pokrova dok je u večernjim satima predviđeno ocrtavanje pripadajuće signalizacije. Kako su istaknuli iz Grada Dubrovnika, nastavit će se s radovima izvođenja kanalica u sporednim ulicama, no ti radovi nemaju nikakvog utjecaja na redovno odvijanje prometa u Vukovarskoj ulici. No, nekim građanima nije ipak jasno kako su se ponovno stvorile gužve na prometnicama, uzimajući u obzir kako je Vukovarska bila uvijek glavni ‘krivac’ za zastoje.

Podsjetimo, radovi su započeli još u listopadu te su se izvodili u tri faze, međutim, iako je sve prema najavama trebalo biti gotovo do Feste sv. Vlaha, rokovi su se ponešto produžili.

Realizacijom ovog projekta, istaknuli su u nekoliko navrata iz gradske uprave, bit će riješen veliki problem ovog dijela grada s poplavljivanjima javnih i prometnih površina uslijed izraženih oborina, a s tim u vezi i zastojima u prometu, oštećenjima prometnica i objekata te povremenim izlijevanjima otpadnih voda kod prekoračenja protočnosti.

Pročitajte još

PROSLAVA GOSPE OD OBRANE Župa dubrovačka slavi svoju zaštitnicu

Dulist

PROBLEMI NA IZLAZU IZ BURBONA Pješaci moraju osluhnuti spušta li se automobil!

Marko Džamarija

‘STVORENE SMO ZA NEBO’ Promocija knjige Tee Perović

Dulist