DuList IN

[VIDEO] Srpska pjevačica obradila hit Tereze Kesovije, objavljen spot snimljen u Dubrovniku

kaya prepjev srpska pjevacica tereza kesovija dubrovnik spot

Srpska pjevačica Katarina Kaya Ostojić platila je autorska prava za pjesmu “Posljednja i prva ljubavi” za koju je snimila obradu uz klavir.

Pjevačica je zbog snimanja spota za pjesmu otputovala u Dubrovnik, odakle je i Tereza. Zanosna Kaya snimala je kadrove na moru, ali i u samom centru grada, a video je danas ugledao svjetlo dana na njenom YouTube kanalu, piše Blic.

– Jako sam htjela snimiti obradu pjesme “Posljednja i prva ljubavi” koju je maestralno otpjevala Tereza. Otpjevala sam je na svoj način, ali vjerujem da će se svidjeti mojoj publici, ali i samoj Terezi. Čula sam da je nedavno bila u bolnici i da joj zdravstveno stanje nije najbolje, ali bih voljela da čuje pjesmu i vidi spot da mi osobno, ili preko nekoga, kaže svoje dojmove – navela je Kaya i objasnila na koji način su stečena autorska prava za pjesmu.

– Moji odvjetnici su kontaktirali nasljednike Kemala Montena, autora pjesme “Posljednja i prva ljubavi”, koji je nažalost preminuo. Sve smo uredno platili i dobili dozvolu za snimanje pjesme – zaključila je pjevačica.

Pročitajte još

Novi uzbudljivi kino program za sve generacije

Dulist

U SURADNJI S PARKOM ORSULA Darujemo ulaznice za Zoster!

Dulist

Klapa Kaše osvojila nagradu na Večerima dalmatinske pisme u Kaštel Kambelovcu

Dulist