DuList IN

VIDEO/PRODUKCIJA HARRY POTTERA ‘Čarobnjaci’ Plesnog studija 3v očarali Gospino polje

VIDEO/PRODUKCIJA HARRY POTTERA 'Čarobnjaci' Plesnog studija 3v očarali Gospino polje

Plesni studio 3v oduševio je ove nedjelje navečer velikom produkcijom u sklopu koje su s preko 200 plesača dubrovačku publiku uveli u rasplesani svijet magije i čarobnjaštva najpoznatijeg mladog čarobnjaka Harryja Pottera. Harry Potter, dječak koji je preživio, otkrio je tako pred gledateljima istinu o sebi i svim tajnama koje svijet čarobnjaštva skriva.

Ova produkcija rezultat je cijelogodišnjeg rada brojnih i talentiranih plesača i plesačica Plesnog studija 3v, a o njezinom uspjehu govore i lica ponosnih i oduševljenih roditelja nakon što su vidjeli što su njihova talentirana djeca pripremila.

Podsjetimo, Plesni studio 3v dolazi od latinskog izraza ‘Valeo, Valui, Valiturus’ što znači ‘Be strong, Have power, Be well’. Osnovan je kao udruga koja se bazira na promicanju plesnih disciplina u Dubrovniku, podizanju kvalitete života te promicanju tjelesne aktivnosti. PS 3v postoji deset godina pod vodstvom Viktorije Miletić i okuplja velik broj djece i mladih. Obrađuje široku lepezu stilova poput hip hop, modern & contemporary, lyrical jazz, street jazz, breakdance, MTV style i dr. Uz mnogobrojne nastupe i humanitarne manifestacije, plesači sudjeluju i na raznim natjecanjima na kojima ostvaruju značajne rezultate.U posljednje tri godine sudjelovali su na natjecanjima u Hrvatskoj, Mađarskoj, Italiji, Češkoj, BiH, a sa svakog od njih vratili su se s izvrsnim rezultatima; preko 30 osvojenih prvih mjesta u kategorijama jazz, open, modern, lyrical, breakdance, hip hop i urban.

Što su sve izveli ‘mali čarobnjaci’ Plesnog studija 3v pogledajte u našoj fotogaleriji.

Pročitajte još

[FOTO] ERASMUS PRIČA CARLE LEŠEVIĆ Od turističkog posjeta do razmjene na godinu dana

Dulist

PIŠE PAVO JANČIĆ ‘Pravi detektiv: Zemlja tmine’ – spretno miješanje žanrova

Dulist

MAJA GRGIĆ SNIMILA NOVI ALBUM U ITALIJI Nota Bene Records

Dulist