Aktualno

VIDEO Pročistač uredno funkcionira, uporabna dozvola početkom prosinca

Pročistač se nalazi u mokrom probnom radu i sve uredno funkcionira. Uporabnu dozvolu očekujemo uskoro,točnije početkom prosinca – pohvalio se na svom Facebook profilu gradonačelnik Mato Franković.

Uporabna dozvola očekuje se početkom prosinca. Gradonačelnik je u komentarima također istaknuo kako ‘voda neće poskupjeti’.

Podsjetimo, pročistač je pušten u probno-testni rad početkom lipnja kada je gradonačelnik istaknuo kako je to ‘jedan od povijesnih trenutaka za Dubrovnik’.

Kratkotrajan prekid radova dogodio se u rujnu tijekom početka postavljanja električnih kabela. Naime, predstavnici građevinskih tvrtki Ipsum i PGM Ragusa Leon Šprlje i Ivo Kralj zaustavili su radove ističući kako se ‘radovi odvijaju bez adekvatnih zakonskih rješenja’ na njihovoj prometnici. Djelatnici HEP-a zbog toga su morali obavljati posao – uz policijski nadzor.

Izvor videozapisa: Facebook / Autor: Mato Franković 

Pročitajte još

PO MJERI GRAĐANA Tjedni pregled gradskih projekata

Dulist

Bivši ministar Goran Marić doživio srčani udar, ugrađena su mu četiri stenta

Dulist

REDOVNA SKUPŠTINA DPDS-a ‘Vlada optimizam. Dnevno se proda oko 2 i pol tisuće ulaznica za zidine’

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija