DuList IN

VIDEO POZDRAV Asian Dub Foundation i Mario Biondi pozivaju na Orsulu!

VIDEO POZDRAV Asian Dub Foundation i Mario Biondi pozivaju na Orsulu!

Za nešto više od tjedan dana, točnije 28. srpnja, na kamenje Parka Orsule po prvi puta zakoračit će britanska senzacija – Asian Dub Foundation, a samo 7 dana nakon njih (4. kolovoza) dolazi karizmatični Talijan – Mario Biondi. Ususret njihovom prvom posjetu Dubrovniku, uputili su VIDEO pozdrave kojima najavljuju svoj dolazak na Park Orsulu povodom prvog Croatia Music Adventuresa!

Pogledajte video pozdrave:

CROATIA MUSIC ADVENTURES je glazbeno – scenski projekt čiji je cilj promocija Hrvatske, spajanjem izuzetnih hrvatskih lokacija i stranih glazbenih zvijezda. To razlikuje ovaj neobični projekt od masovnih festivala ili koncerata na hrvatskoj obali ili kontinentu. Osim izvrne podrške lokalnih medija, projekt su podržali i mnogi britanski mediji, poput popularnog glazbenog portala Music News, Concrete (najveći tjedni newsletter za glazbene evente u Londonu)  te glazbenog portala Audio Revolution.

Prije tjedan dana, Asian Dub Foundation izbacili su novi album „More signal and more noise“ koji će promovirati upravo u Dubrovniku. Bit će to njihov prvi nastup ikada na samom jugu Hrvatske! Bend danas čine Steve Savale, Dr Das, Akatava, Ghetto Priest, Nathan Flutebox Lee i Rocky Singh. Njihov zvuk je kombinacija jungle ritmova, duba, punk rock gitara, sitra i tradicionalnih indijskih melodija, a na Park Orsulu donijet će duh buntovnog, ali kozmopolitskog britanskog miljea. Kao predgrupa britanskoj senzaciji, nastupit će najpopularniji ženski MC-a u regiji – SASSJA.

Mario Biondi široj hrvatskoj javnosti postao je poznatiji prije više od pola godine kada je svojim toplim glasom i fantastičnim interpretacijama soul, R&B i blues glazbe te pjesmama s hvaljenog albuma “Sun”oduševio publiku u zagrebačkoj dvorani Lisinski. Njegov fantastični i baršunasti bas poznat je diljem svijeta, a u Italiji trenutno promovira svoj posljednji album „Beyond“ (Sony Music / Menart). Zamjetnu karijeru postigao je u Japanu dok u svojoj karijeri bilježi i izvrstan nastup u Londonskom Royal Albert Hallu gdje je nastupao s grupom Incognito. Trenutno je aktualan njegov najnoviji singla albuma „Beyond“ – „Love is a Temple“. Na Park Orsulu, 4. kolovoza donijet će romantične balade koje su ga i proslavile, ali i malo brži tempo za plesni podij. Kao predgrupa talijanskom Barryju Whiteu kako ga mnogi zovu, nastupit će grupa Soul Shadows koju čine vrhunski soul, funk glazbenici ove regije.

Informacije o ulaznicama:
Ulaznica za Asian Dub Foundation možete kupiti online putem www.ulaznice.hr i www.eventim.hr te na svim prodajnim mjestima oba sustava. Cijena ulaznice je 240 kn u pretprodaji i 270 kn na dan.
Ulaznice za koncert Marija Biondija možete kupiti putem www.ulaznice.hr i www.eventim.hr te na svim prodajnim mjestima oba sustava. Pretprodajna cijena iznosi 300 kn dok će na dan koncerta, ukoliko preostane ulaznica, iznositi 350,00 kn.
U slučaju vrlo nepovoljnih vremenskih uvjeta, koncerti će biti prebačeni u športsku dvoranu Gospino polje zbog zahtjevnosti produkcije. Organizator zadržava pravo izmjene lokacije i ulaznice nije moguće vratiti. Informaciju o premještanju koncerta izvršit će putem medija i putem svojih kanala informiranja ( web, facebook, mailing lista ).
Sve informacije o ulaznicama i samom projektu možete pronaći na www.croatiamusicadventures.com ili na facebook stranici Croatia Music Adventuresa.

Pročitajte još

ČETVERODNEVNI FESTIVAL KRAJEM TRAVNJA Što donosi prvi ‘Župski pjat’?

Dulist

Ante Jonjić osvojio dva zlata na međunarodnom natjecanju u Crnoj Gori

Dulist

[VIDEO] PRVA LJUBAV, PRVA BOL Poslušajte novu pjesmu Domenice

Dulist