Kultura

VIDEO “Leonardo Live” i u Dubrovniku!

Građani Dubrovnika će u četvrtak, 16. veljače u 20 sati u dvorani Visia dobiti iznimnu priliku doživjeti jedinstvenu izložbu „Leonardo da Vinci: Slikar na milanskom dvoru“ koja se održava u Londonskoj nacionalnoj galeriji.

 Ljubitelji umjetnosti širom svijeta prvi put u povijesti će tog dana preko satelita u HD kvaliteti postati dijelom svjetske umjetničke elite i na jednom mjestu vidjeti najveći broj ikada izloženih da Vincijevih djela, a među njima i novootkriveno, nikada u javnosti izloženo djelo, Salvator Mundi.
 
Projekt „Leonardo Live“ nudi mogućnost publici širom svijeta uživati u Leonardovim djelima, a u stominutnoj šetnji londonskom Nacionalnom galerijom gledatelje će voditi uvaženi povjesničar umjetnosti i komentator Tim Marlow i prezenterica Mariella Frostrup.
 
Ulaznice za ovu povijesnu izložbu koja traje od studenog 2011. do početka veljače 2012. godine rasprodane su, a zbog osjetljivosti i krhosti slika izložba ne može obići čak ni najveće kulturne prijestolnice.
 
Upravo zbog toga organizatori izložbe odlučili su pružiti mogućnost svim ljubiteljima umjetnosti da u četvrtak navečer urone u čari ovih jedinstvenih djela.
 
Budite dio svjetske elite i u Dubrovniku, poručuju iz Kinematografa Dubrovnik, a duList Vam donosi jednominutni najavni video projekta "Leo Live".

Pročitajte još

U LAZARETIMA Predavanje ‘Školovanje žena u Dubrovniku od 1876. do 1920. godine’

Dulist

PROSVJED ZA VEĆI KOEFICIJENT Dubrovački slobodni umjetnici dali podršku kolegama u Zagrebu

Dulist

Midsummer Scene Festival najavljuje kulturnu senzaciju na Lovrjencu!

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija