Aktualno

[VIDEO] KONAVLJANI UZRUJANI Počele gužve na granicama, a što će tek biti na ljeto?

guzve debeli brijeg

Iako još nije počeo glavni dio turističke sezone, život Konavljana je već postao gotovo pa nemoguć. Naime, stvorile su se kilometarske kolone vozila pred graničnim prijelazom Debeli Brijeg, kako je objavio jedan korisnik Facebooka u grupi Zavazda Konavle. Po komentarima na objavi, stanovnici Konavala smatraju kako nedostaje treća traka za kamione na graničnom prijelazu koja bi rasteretila slične strke koje ih najvjerojatnije očekuju ovo ljeto. Naime, snimka pokazuje kako su upravo kamioni ti kojih ima na pretek u koloni.

Isto tako, žale se na izostanak brze ceste između Osojnika i Čilipa koja bi smanjila ne samo gužve na granicama, već bi i općenito oslobodila promet od Konavala prema Gradu. Snimku kolone možete pogledati ispod.

 

‘Užas! A što će tek biti ovoga ljeta?? Ići ćemo pješke u Vodovađu’, ‘Ovako je i po gradu, već su deset dana gužve, od Doma zdravlja do Centra u Župi. Tražili smo masovni turizam i dobili ga u punom smislu!’, ‘Dobro dok se ne prelije preko Zvekovice’, samo su neki od komentara nezadovoljnih korisnika.

FOTO/VIDEO: Zavazda Konavle / Facebook 

Pročitajte još

UDARAN VIKEND Prometni kolaps u gradu, stanje na autocestama ništa bolje

Dulist

Ljetna škola brodogradnje na Lokrumu

Dulist

IZ GRADA PODSJEĆAJU U tijeku je završno testiranje sustava zone posebnog prometnog režima

Dulist