Sport

VIDEO Hezonja opet sjajan, izludio i velikog LeBrona!

VIDEO Hezonja opet sjajan, izludio i velikog LeBrona!

Mario Hezonja odigrao je još jednu odličnu utakmicu za Orlando Magic, ovaj put u domaćoj pobjedi 116:98 protiv Cleveland Cavaliersa.

Naime, samo dan nakon što je u pobjedi u derbiju Floride predvodio svoj klub kao prvi strijelac (20 koševa), Dubrovčanin je za 25 minuta i 46 sekundi provedenih na parketu protiv viceprvaka lige zabio 10 koševa uz šut iz igre 4-9, a za ‘tricu’ 2-5. Uz to je ostvario šest skokova te dva dodavanja.

Posebno je ostao primjećen njegov ‘coast-2-coast’ prodor s početka utakmice, gdje je ‘prevario’ LeBron Jamesa i postigao koš.

Inače, Magic je na poluvremenu imao zaostatak od 21 koša, ali je raspoloženi Hezonjin suigrač Jonathon Simmons odigrao sjajnu rolu s 34 koša, od čega čak 22 u trećoj četvrtini. Fournier je dodao 19 koševa te šest skokova, Biyombo 11 koševa uz 8 skokova, a Payton 10 koševa te 8 dodavanja. S druge strane LeBron James zabilježio je učinak od 25 koševa, 10 skokova te pet dodavanja. Magic je Cavalierse u druge dvije četvrtine nadigrao s 41:22 te 24:9!

Orlando Magic s omjerom 17-36 drži 13. mjesto Istočne konferencije, a idući susret opet igra u svom Amway centru protiv Atlanta Hawksa.

Pročitajte još

SJAJNA POBJEDA RK ARDIAEI ‘Oproštaj od Mljekare na najljepši način’

Dulist

MEĐUNARODNI MITING Deset medalja za Atletski klub Dubrovnik!

Dulist

DRUGI DAN MITINGA Još tri medalje za PK Jug!

Dulist