DuList IN

VIDEO Embassy 516 objavili koncert iz kultnog KSET-a

Embassy 516 Mladen Petr Petra Petric 05 5

Dugovječni dubrovački band Embassy 516 je objavio audiovizualni koncertni zapis nastupa iz veljače koji je održan u kultnom zagrebačkom klubu KSET. Zanimljiva produkcijska suradnja je ujedinila foto, audio i video sekcije kluba studenata elektrotehnike (FER), izdavačku kuću Geenger Records te Audiovizualni centar Dubrovnik (godišnji program udruge dijelom je podržan od strane UO za kulturu i baštinu Grada Dubrovnika).

Koncert je dostupan za pregled na službenom YouTube kanalu banda, a dolazi u periodu koncertnih aktivnosti nakon izdavanja drugog službenog albuma “Correlation” iz 2018. godine. Nastup od 15 pjesama je presjek karijere banda koja je diskografski započela 2012. godine uz studijski album “Surveillance of the Environment” te EP “Souverain Bien”. Sastav također iza sebe ima još jedan live zapis “Transition of the Environment” koji je sniman u nekadašnjoj baletnoj dvorani Art radionice Lazareti 2013.

Svi ljubitelji rock glazbe i banda Embassy 516 također mogu uživati na koncertu u sklopu najavljenog Festivala vinila koji se održava u Art radionici Lazareti od 25. do 27. rujna u Dubrovniku!

Foto: Petra Petric & Mladen Petr (foto sekcija KSET)

Pročitajte još

PRVI PLJESAK Najljepši glas Konavla je Marieta Milas!

Dulist

[FOTO] PUN GRAD TURISTA Điravaju, razgledavaju, fotografiraju se

Dulist

[FOTO] PLESNI STUDIO LAZARETI Sjajni rezultati na natjecanju u Mostaru!

Dulist