Aktualno

VIDEO / DOKUMENTARNI FILM Linđov ‘Od srca dar’ možete pogledati i online!

VIDEO / DOKUMENTARNI FILM Linđov 'Od srca dar' možete pogledati i online!

Puno je bilo upita gdje se može pogledati naš dokumentarac o civilnom životu u ansamblu, a samim tim i u Gradu, tijekom Domovinskog rata. Stoga, s ponosom predstavljamo uradak koji će vam odgovoriti na pitanje kakav su život, zahvaljujući braniteljima koji su ih obranili, Dubrovčani odabrali živjeti u tim najtežim trenucima. Uživajte! – zapisali su iz Folklornog ansambla Linđo na njihovom Facebooku, gdje su objavili i link na dokumentarni film.

Podsjetimo, ‘Od srca dar – Linđo u Domovinskom ratu’, dokumentarni film koji kroz sudbinu i svjedočanstva linđovaca, ali i ostalih dionika tog vremena govori o civilnom životu u Dubrovniku tijekom 1991. i 1992. godine, premijerno je prikazan 4. ožujka u Kinu Sloboda. Autor filma je Rikard Kužnin, snimatelj Toni Miletić, a proizvodnju potpisuje LMT studio Dubrovnik.

-Na današnji dan je izašao članak o Linđovoj turneji koja se zvala ‘Od srca dar’. Linđo je bio dio ansambla koji je bio formiran u sklopu Hrvatske ratne mornarice. Turneja je bila na relaciji Zagreb – Delnice – Karlovac – Opatija. Zbog toga je simbolično izabran dan premijere našeg dokumentarnog filma – istaknuo je ravnatelj FA Linđo Vlaho Kljunak na premijeri.

Pročitajte još

Vlahušić: Na Gruškoj placi Food market, a ima prostora i za piknik zonu

Dulist

JAK POTRES U JADRANU Dubrovnik se ljuljao na 4,9!

Dulist

Visoki kazneni sud donio odluku o porukama Žalac i Rimac

Dulist