Aktualno

Vicelić u užem izboru za šeficu HTZ-a u Londonu

Vicelić u užem izboru za šeficu HTZ-a u Londonu

Bivša direktorica Turističke zajednice Grada Dubrovnika Nikolina Vicelić ušla je uži izbor na natječaju za novog direktora predstavništva Hrvatske turističke zajednice u Londonu.

Kako duList saznaje iz izvora bliskih Ministarstvu turizma, Vicelić je uspješno prošla prvi dio natječaja i sad joj slijedi posljednji krug, nakon kojeg bi trebalo biti jasno hoće li upravo ona zasjesti u fotelju direktorice londonskog ureda HTZ-a.

Naime, nakon što je dosadašnja voditeljica Meri Matešić na javnom natječaju izabrana za direktoricu Hrvatske turističke zajednice, Turističko vijeće HTZ-a sredinom godine donijelo je odluku o raspisivanju natječaja za direktore u nekoliko predstavništava u svijetu, a između ostalih i za ured u Londonu koji pokriva tržište Velike Britanije i Irske.

Jedno vrijeme spekuliralo se kako bi bivši direktor HTZ-a Niko Bulić trebao preuzeti ured u Londonu, međutim on se zadovoljio s mjestom savjetnika u Zagrebu.

Podsjetimo, Nikolina Vicelić dugo je godina radila u Jadranskim luksuznim hotelima Gorana Štroka da bi potom, kad je Štrok svoj hotelski lanac prodao konkurentu Lukšiću, prihvatila poziv gradonačelnika Vlahušića da preuzme čelno mjesto u gradskoj Turističkoj zajednici.

Vicelić je uskoro naišla na probleme u unutrašnjoj organizaciji TZ-a, pretrpjela je optužbe za mobbing, a kako nije dobila očekivanu podršku gradonačelnika, početkom srpnja podnijela je ostavku.

Pročitajte još

[VIDEO/FOTO] ‘SA REGALA, IZ BURALA’ Modna revija nošnji i nakita Župe dubrovačke

Dulist

IZBRIŠITE IH Ove Android aplikacije kradu osobne i bankovne podatke!

Dulist

ZBOG POLUMARATONA Kuda sutra voze Libertasovi autobusi?

Dulist