Aktualno

VESNA RAVENŠĆAK LOZIĆ I ti možeš učiniti pravu stvar. Kupi ulaznicu za koncert Silentea

VESNA RAVENŠĆAK LOZIĆ I ti možeš učiniti pravu stvar. Kupi ulaznicu za koncert Silentea

Glumica Vesna Ravenšćak Lozić odlučila je napraviti ‘Online pravu stvar’ i pozvati vas na kupnju ulaznica za prvi dubrovački online koncert koji će popularni bend Silente održati u utorak, 29. prosinca u 20 sati iz Kazališta Marina Držića.
Riječ je o donacijskom koncertu u organizaciji Rotary kluba Dubrovnik i Rotary Satellite kluba Dubrovnik Jug, a u sklopu Dubrovačkog zimskog festivala. Prihod od koncerta namijenjen je za opremanje Snoezelen sobe za djecu s poteškoćama u razvoju. Zbog epidemiološke situacije, koncert će se isključivo prenositi online, a ulaznice po cijeni od 100 kuna za vrhunski koncert uživo u vašem domu dostupne su na stranici Ulaznice.hr od proteklog petka.
-Odlučila sam online učini pravu stvar. A to možeš i ti. Kupnjom donacijske ulaznice od 100 kuna za live virtualni koncert grupe Silente možete sa svojim najmilijima uživati u blagdanskom ozračju, a ujedno pomažete u opremanju Snoezelen sobe za djecu s poteškoćama u razvoju – rekla je Ravenšćak Lozić.

Što je Snoezelen soba?
Snoezelen soba oblik je multisenzornog prostora koji korisnicima pruža sigurno okruženje te ih potiče na interakciju s okolinom. U Hrvatskoj ih se može pronaći u domovima za starije i nemoćne, centrima za rehabilitaciju i različitim ustanovama koje pružaju usluge odgoja i obrazovanja ili socijalne skrbi za osobe s invaliditetom i djecu s teškoćama. Svrha ovog donacijskog koncerta i akcije Silente – Online za pravu stvar je pomoći opremanju jedne takve Snoezelen sobe u Osnovnoj školi Lapad koja će pomoći najmlađim i najosjetljivijim sugrađanima. Ovo će ujedno biti prva takva soba u gradu Dubrovniku, a projekt njezinog opremanja iznosi 140.000 kuna.

Rotary klub Dubrovnik i Rotary Satellite Club Dubrovnik Jug kao organizacije ljudi iz stručnog i poslovnog života koji su posvećeni humanim ciljevima, cijene i promiču visoka etička načela u poslovnom i privatnom životu te šire dobru volju i razumijevanje u svijetu, redovito organiziraju uspješne akcije koje unapređuju život zajednice. Ovoga puta, njihov poziv za sudjelovanje i za pomoć djeci s poteškoćama, spremno je prihvatio Silente. Ovaj popularni bend kojeg čine braća Tibor i Sanin Karamehmedović, ujedno i autori svih pjesama, bubnjar Ivuša Gojan, vokalistica Doris Kosović i violinistica Ivana Čuljak, se na hrvatskoj glazbenoj sceni pojavio 2013. sa singlom Terca na tišinu i albumom Lovac na čudesa. Njihovi najveći hitovi, od prvog albuma do aktualnih singlova koji proteklih mjeseci osvajaju vrhove glazbenih top lista, sada putem ove akcije ulaze u dnevne boravke publike garantirajući dobru zabavu u užem krugu obitelji uz pomaganje potrebitima u vrijeme blagdanskog darivanja.
Osim kupnjom ulaznica za online koncert uživo, akciji se moguće priključiti i izravnom uplatom donacija na: Rotary Club Dubrovnik, OIB 67179744758, IBAN HR6224070001169001130, Za Snoezelen sobu.

VESNA RAVENŠĆAK LOZIĆ I ti možeš učiniti pravu stvar. Kupi ulaznicu za koncert Silentea

Pročitajte još

JESTE LI KUPOVALI OVU ČOKOLADICU? Iz prodaje se povlači KitKat Mini

Dulist

ČEKA VAS KULINARSKA AVANTURA Restoran 360 već sutra otvara svoja vrata!

Dulist

VELIKE PROMJENE Booking.com više ne može jamčiti najnižu cijenu smještaja

Dulist