Grad

Veliki godišnji sastanak švicarske tvrtke za proizvodnju luksuznih satova u Dubrovniku

blank

Od 24. lipnja do 30. lipnja u Dubrovniku se organizira veliki godišnji sastanak švicarske tvrtke za proizvodnju luksuznih satova Vacheron Constantin.

Dugogodišnji poslovni partner Dubrovnik Travel – DT CROATIA dubrovačka vodeća putnička agencija za organiziranje međunarodnih poslovnih skupova na području RH priprema zajedno s vodstvom te tvrtke uzbudljiv program njihovog skupa. Poslovni dio će biti u prostorima Vrtova Sunca dok ostatak programa je bogat s mnoštvom izleta, tematskih večera i drugih aktivnosti. Na skupu se očekuje preko 220 sudionika iz mnoštvo država širom svijeta.

-Iz agencije Dubrovnik Travel poručujemo se zadovoljno da je predsezona kongresa i insentiv grupa bila jako uspješna na dubrovačkom području a vesele nas brojke i za jesen. Napokon ne samo obični turizam se vratio već i MICE turizam od kojega Dubrovnik ima velike koristi jer se odvija uglavnom u pred i post sezonama. Hoteli restorani transporteri vodiči i svi ostali dionici dubrovačkog turizma imaju takodjer mnogo koristi od ovog tipa turizma s obzirom da se isti planira nekad i godinama unaprijed a budžeti su uglavnom prilagođeni programima visoke kvalitete – naveli su.

-Vidimo još uvijek mnogo prostora za napredak dubrovačkog poslovnog turizma, prilike za Grad i županiju su skoro neograničene. DUBROVNIK je taj koji sebu postavlja nepotrebne granice u razvijanju sebe kao MICE destinacije a malo pomalo dojučerašnje nepoznate destinacije su ili pretekle Dubrovnik ili su na dobrom putu da to urade. Pratimo razvoj regije u RH destinacija jer smo aktivni već preko 2 desetljeća vidimo razlike, a naš Dubrovnik je usporedbi s takvima uspavan u svojim prijašnjim lako ostvarenim uspijesima, međutim to iz dana u dan nije dobro, baš nam radi suprotno jer nas je uljenilo kao domaćine a investitorima donosilo brzu zaradu – ali pravila se mijenjaju i idu u korist snalažljivijih i kreativnijih

Od 1998 godine Dubrovnik Travel je prvi u Dubrovniku uveo “DMC” koncept poslovanja kojeg su nakon uspjeha agencije i “probijanja leda” kod mnogih dionika mnoge dubrovačke i hrvatske agencije kopirale i pratile, što i je normalan tijek u otvorenim ekonomijama. Nama u DTu sve to samo daje dodatnu motivaciju da budemo još bolji, godinu za godinom. Uskoro slavimo 25godina od osnutka tvrtke to nas jako veseli da se trud i rad isplatio, svi poznaju našu agenciju preko naših ljudi koji su naučili posao kod nas i danas su dio ove naše uspješne povijesti – rekao je Daniel Marušić, direktor i vlasnik agencije Dubrovnik Travel.

Pročitajte još

ZAMJENA LED MARKERA Promet na dijelu Hebrangove regulirat će semafori

Dulist

PO MJERI GRAĐANA Tjedni pregled gradskih projekata

Dulist

DA SE NE ZABORAVI! Obilježavanje 32. obljetnice početka napada na Grad

Dulist