Grad

Veliki godišnji sastanak švicarske tvrtke za proizvodnju luksuznih satova u Dubrovniku

Veliki godišnji sastanak švicarske tvrtke za proizvodnju luksuznih satova u Dubrovniku

Od 24. lipnja do 30. lipnja u Dubrovniku se organizira veliki godišnji sastanak švicarske tvrtke za proizvodnju luksuznih satova Vacheron Constantin.

Dugogodišnji poslovni partner Dubrovnik Travel – DT CROATIA dubrovačka vodeća putnička agencija za organiziranje međunarodnih poslovnih skupova na području RH priprema zajedno s vodstvom te tvrtke uzbudljiv program njihovog skupa. Poslovni dio će biti u prostorima Vrtova Sunca dok ostatak programa je bogat s mnoštvom izleta, tematskih večera i drugih aktivnosti. Na skupu se očekuje preko 220 sudionika iz mnoštvo država širom svijeta.

-Iz agencije Dubrovnik Travel poručujemo se zadovoljno da je predsezona kongresa i insentiv grupa bila jako uspješna na dubrovačkom području a vesele nas brojke i za jesen. Napokon ne samo obični turizam se vratio već i MICE turizam od kojega Dubrovnik ima velike koristi jer se odvija uglavnom u pred i post sezonama. Hoteli restorani transporteri vodiči i svi ostali dionici dubrovačkog turizma imaju takodjer mnogo koristi od ovog tipa turizma s obzirom da se isti planira nekad i godinama unaprijed a budžeti su uglavnom prilagođeni programima visoke kvalitete – naveli su.

-Vidimo još uvijek mnogo prostora za napredak dubrovačkog poslovnog turizma, prilike za Grad i županiju su skoro neograničene. DUBROVNIK je taj koji sebu postavlja nepotrebne granice u razvijanju sebe kao MICE destinacije a malo pomalo dojučerašnje nepoznate destinacije su ili pretekle Dubrovnik ili su na dobrom putu da to urade. Pratimo razvoj regije u RH destinacija jer smo aktivni već preko 2 desetljeća vidimo razlike, a naš Dubrovnik je usporedbi s takvima uspavan u svojim prijašnjim lako ostvarenim uspijesima, međutim to iz dana u dan nije dobro, baš nam radi suprotno jer nas je uljenilo kao domaćine a investitorima donosilo brzu zaradu – ali pravila se mijenjaju i idu u korist snalažljivijih i kreativnijih

Od 1998 godine Dubrovnik Travel je prvi u Dubrovniku uveo “DMC” koncept poslovanja kojeg su nakon uspjeha agencije i “probijanja leda” kod mnogih dionika mnoge dubrovačke i hrvatske agencije kopirale i pratile, što i je normalan tijek u otvorenim ekonomijama. Nama u DTu sve to samo daje dodatnu motivaciju da budemo još bolji, godinu za godinom. Uskoro slavimo 25godina od osnutka tvrtke to nas jako veseli da se trud i rad isplatio, svi poznaju našu agenciju preko naših ljudi koji su naučili posao kod nas i danas su dio ove naše uspješne povijesti – rekao je Daniel Marušić, direktor i vlasnik agencije Dubrovnik Travel.

Pročitajte još

SUFINANCIRANI PROJEKATI GRADA DUBROVNIKA I DURA-E Među njima i dodatna sredstva za pomoćnike u nastavi

Dulist

POTPORE ZA SEDAM KLUBOVA Uručeni ugovori za programe sportskih aktivnosti za osobe s invaliditetom

Dulist

[PODCAST ‘S BARBAROM’] Iliana Stojanović o odlasku iz Masline i mami koja bi je znala zazvati i reći: Daj reci toj ravnateljici da te pusti doma!

Barbara Đurasović