Sport

VELIKA FOTOGALERIJA Ovo su najuspješniji nogometaši 10. Zimske lige!

VELIKA FOTOGALERIJA Ovo su najuspješniji nogometaši 10. Zimske lige!

Imamo pobjednike županijske Zimske lige za 2024. godinu! Velika završnica 10. Zimske lige održana je ove nedjelje dvorani OŠ Župa dubrovačka, a čak tri od četiri finala završila su izvođenjem penala.

U kategoriji 2016. godište, zlato su osvojili članovi ŠN DU Talent, a srebro NK Župa dubrovačka rezultatom 1:1 (5:4 na penalima). Treće mjesto u ovoj kategoriji osvojili su članovi NKNA Libertas.

U kategoriji 2015. godište u finalu ponovno penali. Prvo mjesto osvojili su članovi ŠN DU Talent, a drugo mjesto NK Župa dubrovačka, rezultatom 1:1 (4:3). Treće mjesto pripalo je NA Konavle.

U kategoriji 2014. godište ŠN DU Talent zauzela je prvo mjesto, dok je srebro pripalo NK Gošk Dubrovnik, rezultatom (4:0). NA Konavle izborili su treće mjesto.

U kategoriji 2013. godište ponovno penali, a zlato osvajaju nogometaši NK Župa dubrovačka, dok je srebro pripalo NKNA Libertas, rezultatom 2:2 (5:4). ŠN DU Talent osvojila je broncu.

Odigrana je i revijalna utakmica za 2017. godište i mlađe. Zaigrali su NK Župa dubrovačka (crveni) i NK Župa dubrovačka (bijeli), a rezultat neriješen 2:2. Nakon napetih utakmicama najboljima su dodijeljene i nagrade.

Inače, tijekom tri vikenda lige, koja je započela 13. siječnja, nastupili su članovi koji su 2013., 2014., 2015. i 2016. godište. Na turniru su sudjelovali ŠN DU Talent, NKNA Libertas, NA Konavle, ŠN Božo Broketa, NK Gošk Dubrovnik, i domaćin NK Župa dubrovačka koji su nastupili s 12 ekipa.

Dio atmosfere pogledajte u našoj fotogaleriji!

 

Foto Ivan Pozniak

Pročitajte još

JUDO KLUB FORTITUDO 16 judoka položilo ispite za pripadajuće pojaseve

Dulist

DVOGODIŠNJI UGOVOR Dubrovkinja Kristina Prkačin potpisala s Podravkom

Dulist

FOTO Gotovo 100 tisuća eura dodijeljeno dubrovačkim sportskim klubovima

Dulist