Sport

VEČERAS DERBI Square dočekuje izravnog konkurenta za doigravanje

VEČERAS DERBI Square dočekuje izravnog konkurenta za doigravanje

Malonogometaši Squarea večeras od 19 sati u dvorani Gospino polje dočekuju FC Osijek Kelme – izravnog konkurenta za ulazak u doigravanje za prvaka Hrvatske.

‘Crveno-plavi’ su na otvaranju drugog dijela sezone upisali vrijednu i potpuno zasluženu pobjedu u Zagrebu gdje su kontra Uspinjače slavili s čak 4:1. To je ujedno bila treća uzastopna pobjeda te druga uzastopna u srcu metropole. Square je u posljednjem kolu prvog dijela također slavio u Zagrebu – protiv Alumnusa upisana je uvjerljiva pobjeda 4:0!

Večeras u Gospino polje nasuprot dubrovačkih malonogometaša biti će FC Osijek Kelme koji ima jednak broj bodova kao i Square. Obje su momčadi upisale pet pobjeda i sedam poraza te su s 15 osvojenih bodova u velikom zaletu za ulazak među šest momčadi (play off).

-Dolazi nam Osijek koji je bodovno poravnat s nama i momčad koja se u polusezoni pojačala i napada playoff. Međutim, i mi se vidimo u play offu i sto je još važnije u Gospinom polju nitko osim Squarea nije favorit i tako pristupamo svakoj utakmici pa ćemo i ovoj. Imamo mi svojih problema, ozljede i kartoni, ali ne sumnjam da će svaki igrač dati svoj maksimum i da ćemo odigrati pravu mušku utakmicu. Dobro radimo, atmosfera je odlična, igramo sve bolje i nadam se da ćemo pobjedom popravit dojam nakon ispadanja iz kupa. Dužni smo to sami sebi i svim navijačima nakon Petrinje – jasno će trener Antun Bačić.

Premijerni domaći nastup imati će 20-godišnji Blago Gašpar koji je u Gospino polje stigao iz MNK Zrinjski Mostar.
-Ova utakmica je izrazito bitna, a pogotovo zbog toga što je Osijek naš izravni konkurent za plasman u playoff, a nakon Osijeka imamo jako težak raspored. Iako nam nedostaje nekoliko važnih igrača očekujemo pobjedu i važna tri boda. Uoči nastupa imam pozitivnu tremu, a želja mi je da se publici prikažem u najboljem izdanju i da skupa proslavimo prvu domaću pobjedu! – riječi su mladog Gašpara.

Utakmica Squarea i Osijeka igra se u SD Gospino polje od 19 sati, a molimo sve navijače da u dvoranu dođu na vrijeme kako bi se izbjegle nepotrebne gužve na ulazu.

Pročitajte još

PRVI DAN ‘SWIM WARSA’ Šest medalja za Plivački klub Jug!

Dulist

Sestre Jurković brončane na Europskom veslačkom prvenstvu!

Dulist

ŠTO JE NJEMU 5 KILOMETARA!? Nevio Krešić neizostavni sudionik Du Motiona

Dulist