Sport

VEČERAS DERBI PROTIV ITALIJE Vaterpolo groznica zahvatila Zagreb

VEČERAS DERBI PROTIV ITALIJE Vaterpolo groznica zahvatila Zagreb

Već uoči samih najava da je Zagreb dobio domaćinstvo za ovako velik turnir na kojem su prisutne ponajbolje svjetske reprezentacije izazvao je velik interes javnosti.

-Iz istog razloga organizatori su odlučili postaviti dodatne tribine na bazenima čime se dobilo još mjesta za zainteresirane gledatelje, navode iz HVS-a. No niti ti kapaciteti nisu uspjeli zadovoljiti sve poklonike vrhunskih sportskih priredbi. Tribine su se punile od samog početka turnira, kada su u srijedu Barakude zaigrale svoju prvu utakmicu protiv reprezentacije SAD-a. A za današnji dvoboj s Italijom od početka se traži ulaznica više. I ulaznice su za današnju utakmicu u potpunosti rasprodane! – ističu.

– U ime Hrvatskog vaterpolskog saveza moram reći da sam iskreno ponosan što smo nakon Europskog prvenstva u Splitu ponovo raprodali tribine. Radi se o današnjoj utakmici s Italijom koja se odigrava na bazenima Mladost. Večerašnja atmosfera garantirano će biti sjajna, u to uopće ne sumnjam. Igrači su također spremni i jedva čekaju ovaj dvoboj. Sigurno će im biti užitak igrati pred ovako ispunjenim bazenom, baš kao što su pokazali na Europskom prvenstvu u Splitu kada im je upravo publika davala dodatan vjetar u leđa. No nemojmo zaboraviti da nas nakon utakmice s Italijom očekuju još dvije utakmice turnira, ona protiv Japana te Mađarske. Stoga pozivam sve navijače koji nisu uspjeli doći do ulaznica danas, da ih na vrijeme osiguraju za sljedeće utakmice. Dođite i bodrite naše Barakude u novim pobjedama – pozvao je glavni tajnik HVS-a Ivan Milaković.

Karte su u prodaji putem sustava ulaznice.hr i fizički pred ulazom na bazen svaki dan od 17:30 sati. Vidimo se na Mladosti!

Foto HVS Facebook

Pročitajte još

Mario Hezonja proglašen najboljim hrvatskim košarkašem u 2023.

Dulist

[FOTO] SPEKTAKL ZA VIKEND Završnica malonogometnog Kupa Hrvatske ponovno u Dubrovniku

Dulist

Maro Mileusnić izborio nastup na državnom prvenstvu u stolnom tenisu!

Dulist