Županija

VAŽNA OBAVIJEST ZA RODITELJE Ovo su cijene župskog vrtića za travanj

Dječji vrtić Župa dubrovačka provodio je tijekm travnja 2021. odgojno – obrazovni rad pod različitim uvjetima. Tako je od 1. travnja do 11. travnja vrtić bio privremeno zatvoren – rad u dežurstvu radi sprečavanja širenja zarazne bolesti COVID 19, a od 12. travnja nastavlja dalje u redovnom radu sukladno uputi Osnivača Općine Župa dubrovačka i u skladu s razvojem epidemiološke situacije na području Općine Župa dubrovačka i Dubrovačko – neretvanske županije.

Zbog privremenog zatvaranja i rada u dežurstvu roditelji djece koji su korisnici Dječjeg vrtića ‘Župa dubrovačka’, a čija djeca od 1. travnja do 11. travnja nisu pohađala dječji vrtić, oslobađaju se obveze plaćanja učešća u financiranju cijene vrtića do 12. travnja. Roditelji djece koji su korisnici Dječjeg vrtića ‘Župa dubrovačka’, a čija djeca od 1. travnja do 11. travnja jesu povremeno pohađala dječji vrtić, platit će mjesečno sudjelovanje u financiranju cijene vrtića proporcionalno vremenu pohađanja (plaćanje cijene vrtića po danu). U redovnom radu vrtića roditelji djece koji su korisnici Dječjeg vrtića ‘Župa dubrovačka’, bez obzira na pohađanje dječjeg vrtića u razdoblju od 12. travnja nadalje, podmirivat će obvezu plaćanja mjesečnog učešća u financiranju cijene vrtića računajući od 12. travnja nadalje.

Pročitajte još

OPREZNO VOZITE Srušeno stablo u Platu napravilo ‘kaos’ na cesti

Dulist

Županijske brojke kažu: 157 je posto više dolazaka i 75 posto više noćenja nego u studenom 2021.

Dulist

POTPORE ZA RURALNI RAZVOJ dRural i DUNEA pozivaju na prijave

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija