Crna kronika

Vatrogasci još uvijek osiguravaju požarište kod Trnovice, u Metkoviću opožarena tri hektara trave

Dok javnost sa strepnjom promatra događanja na Sredozemlju, ali i u našoj neposrednoj blizini, najveći angažman na požarima otvorenog prostora u Hrvatskoj jučer su imali vatrogasci Dubrovačko-neretvanske županije, javljaju iz Hrvatske vatrogasne zajednice. Tako je požar na području Trnovice u blizini granice sa BiH za koji je JVP Dubrovačko Primorje zaprimilo dojavu 4. kolovoza u 11 sati i dalje pod nadzorom vatrogasaca. Nema otvorene vatre te se vrši osiguranje na požarištu s dva vatrogasca i jednim vatrogasnim vozilom iz JVP Dubrovačko Primorje.

Dana 8. kolovoza u 11 sati JVP Metković zaprimio je dojavu o požaru otvorenog prostora na području Glušci. Opožareno je oko 3 ha trave, niskog raslinja i borovine. U gašenju požara sudjelovalo je 30 vatrogasaca sa 8 vatrogasnih vozila iz JVP-a Metković, DVD-a Metković i Vid, a pomoć iz zraka pružio im je Air Tractor koji je bio u izviđanju. Požar je lokaliziran u 19 sati, a tijekom noći organizirana je sanacija od strane JVP-a Metković te DVD-a Metković i Vid s 12 vatrogasaca i 4 vozila.

Pročitajte još

TJEDNI REKORDER Motociklist ‘napuhao’ 1,67 promila

Dulist

Državljanin Srbije lažno prijavio krađu novca kojeg je ‘čuvao’ ispod madraca

Dulist

Na Buži pronađeno tijelo muškarca (43)

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija