Politika

“Vaša politička nezrelost proizvela je konfuziju”

vijece09

U ime Kluba vijećnika HDZ-HSS u Gradskom vijeću Grada Dubrovnika gradski vijećnik Teo Andrić uputio je odgovor predsjednici Gradskog vijeća Olgi Muratti na temu izmjene termina održavanja 30. sjednice. Tekst odgovora prenosimo u cijelosti:

“Poštovana gospođo Muratti,

Cijenimo Vaše nastojanje da izađete u susret našim traženjima da se 30. sjednica Gradskog vijeća Grada Dubrovnika, prvotno zakazana za 17. studenog 2012. u 9 sati, održi po novom zakazanom terminu dana 16. studenog 2012. u 16 sati.

Međutim, prateći Vaše izjave na lokalnim radio postajama tijekom današnjeg jutra i Vašu odlučnost da se sjednica unatoč našim traženjima svejedno održi 17. studenog 2012., mi smo, rukovodeći se time, odlučili na put za Vukovar krenuti ranije te Vas izvještavamo da nećemo biti nazočni na sjednici zakazanoj za 16. studenog 2012. u 16 sati.

Stoga predlažemo da se 30. Sjednica Gradskog vijeća održi prvi radni dan, tj. u ponedjeljak, 19. studenog 2012. Ili tijekom tog tjedna.

Mi smo svjesni ozbiljnosti svake točke dnevnog reda svake sjednice Gradskog vijeća, pa tako i najavljene, ali radi istine treba reći kako za točke koje se odnose na izbor ravnatelja ustanova u kulturi nije Zeitnot, tj. vremenski tjesnac.

Šteta je da je Vaša očita neodlučnost i politička nezrelost proizvela ovako konfuznu situaciju čime građanima pokazujete nestabilnost pri vođenju Gradskog vijeća.

Što se pak tiče Vaših jutrošnjih komentara o učestalosti, pa i apstinenciji posjeta naših vijećnika i mene osobno herojskom Vukovaru, osobno ih smatram uvrjedljivima i neprimjerenima.

Srdačno Vas pozdravljam!

S poštovanjem,
 
U ime Kluba vijećnika HDZ-HSS
Teo Andrić, dipl.ing.”

Pročitajte još

FRANKOVIĆ IPAK NEĆE BITI JEDINI Viktorija Knežević ulazi u Sabor

Dulist

POSTOJE LI I GDJE SU Najveći izazov studije prihvatnog kapaciteta bili su podatci

Andrea Falkoni Račić

Vijećnici izglasali uvjete prometovanja oko Grada uz četiri suzdržana glasa

Andrea Falkoni Račić