DuList IN

Valamarovi kampovi nagrađeni na 13. Kongresu kamping udruženja Hrvatske

Valamarovi kampovi nagrađeni na 13. Kongresu kamping udruženja Hrvatske

Čak 11 kampova Valamar Riviere je na 13. Kongresu hrvatskog kampinga nagrađeno posebnim priznanjima za kvalitetu, koje dodjeljuje Kamping udruženje Hrvatske (KUH).

Oznaku ‘Croatia`s Best Campsites 2020’ za najbolje hrvatske kampove dobili su Istra Premium Camping Resort 5*, Krk Premium Camping Resort 5*, Lanterna Premium Camping Resort 4*, Marina Camping Resort 4*, Ježevac Premium Camping Resort 4*, Bunculuka Camping Resort 4*, Baška Beach Camping Resort 4*, Padova Premium Camping Resort 4*, San Marino Camping Resort 4*, Solaris Camping Resort 3* i Orsera Camping Resort 3*.

U kategoriji InovaCamp 2019. za najbolje inovacije u kampovima, Valamarov kamp Lanterna Premium Camping Resort 4* je nagrađen za inovativnu tematsku smještajnu ponudu „Parcele patuljaka Kontići“, zatim Istra Premium Camping Resort 5* za inovativan koncept indoor ponude za slobodno vrijeme, dok je Valamarov Sektor kampova nagrađen za inovativan koncept primjene digitalizacije u unapređenju poslovnih procesa.

Na 13. Kongresu hrvatskog kampinga dodijeljene su i nagrade Naj kamp Adria za najbolji kamp u Hrvatskoj i Sloveniji, koje tradicionalno dodjeljuje slovenski kamping portal www.avtokamp.si. Radi se o izboru u kojem brojni kampisti tijekom cijele godine glasaju za najbolje kampove, a među Valamarovim kampovima najviše glasova dobio je kamp Lanterna Premium Resort iz Poreča, dok je najboljim nudističkim kampom u sezoni 2019. proglašen Solaris Camping Resort 3* iz Poreča, koji goste oduševljava mirnom atmosferom, uređenim plažama i kvalitetnom ponudom za kućne ljubimce.

Kongres hrvatskog kampinga održao se 22. i 23. listopada u u hotelu LifeClass Terme Sveti Martin. Uz svečanu dodjelu nagrada i priznanja, na kongresu se raspravljalo i o rezultatima ovogodišnje kamping sezone, trendovima, mogućnostima promocije, otvaranju novih tržišta i razvoju novih tehnologija, kao i problemima sektora od kojih se posebno ističe pitanje turističkog zemljišta.

Pročitajte još

Ante Jonjić osvojio dva zlata na međunarodnom natjecanju u Crnoj Gori

Dulist

[VIDEO] PRVA LJUBAV, PRVA BOL Poslušajte novu pjesmu Domenice

Dulist

PROŠLO LJETO IM JE BILO NEZABORAVNO David Beckham supruzi Victoriji čestitao 50. rođendan fotografijom s Lopuda

Dulist