Sport

UZBUDLJIV VIKEND Dubrovčani trče u Puli, Sarajevu i Stonu!

UZBUDLJIV VIKEND Dubrovčani trče u Puli, Sarajevu i Stonu!

Ovaj vikend, odnosno ovu nedjelju 20. rujna na raznim utrkama u regiji i u Hrvatskoj nastupaju mnogi trkači i triatlonci iz Dubrovnika.

Na izazovnom IronManu 70.3 u Puli kao natjecatelj nastupa Jakša Diklić, u sve tri discipline (1,9 kilometara plivanja, 90 kilometara bicikla, 21 kilometra trčanja), dok u štafetnoj ekipi nastupa Ivo Dadić, (biciklistički dio, 90km).

Na Sarajevo polumaratonu (21km) i FunRun (4km) nastupaju dubrovačke trkačice i trkači iz Dubrovnik RUN-a, iz Škole trčanja i iz AK Dubrovnik! Trči se kroz grad, pored rijeke, čak i ulazak na stadion Koševo, te pored svih znamenitosti lijepog starog i novog Sarajeva. U Sarajevu će se ujedno i promovirati Dubrovnik Polumaraton 2016.

U isto vrijeme također veliki dio trkača nastupa na poznatom Ston Wall Maratonu, u utrkama od 42 kilometra i 15 kilometara!

– Dubrovnik RUN svojim članovima i svim ostalim trkačima trkačicama i obitelji te navijačima koji putuju na utrek, želi sve najbolje za ovaj vikend, na prvom mjestu udobno putovanje do destinacija i natrag doma, mnogo zabave i eventualna obaranja osobnih rekorda, a ako bude koja medalja pala, neće nam škodit naravno! – ističu iz Dubrovnik RUN-a.

Pročitajte još

VAŽNA UTAKMICA SQUAREA Pobjede li Osijek u polufinalu su!

Dulist

NAPETA UTAKMICA U BEOGRADU Jugaši pobijedili Crvenu Zvezdu

Dulist

45 OSVOJENIH MEDALJA Gradonačelnik primio Taekwondo klub Shark

Dulist