DuList IN

UZ DOČEK NA STRADUNU Koji nas festivalski programi očekuju?

UZ DOČEK NA STRADUNU Koji nas festivalski programi očekuju?

Sutra, 29. prosinca u 20 sati na Stradunu će koncert održati Marko Škugor, dok će se na Silvestrovo za poseban program i slavljeničku atmosferu pobrinuti dubrovački Silente i virovitička Vatra.

Koncertni program, koji će se u danima pred nama održavati na Stradunu, otvorit će se sutra u 20 sati nastupom sjajnog glazbenika Marka Škugora kojeg, zbog njegovih impresivnih glasovnih sposobnosti, publika naziva i šibenskim Joséom Carrerasom. Dječji doček i zabava za najmlađe na Silvestrovo počinje u 11 sati koncertom popularne Domenice, dok će se za vrhunsku atmosferu na najljepšoj pozornici na svijetu te doček Nove godine pobrinuti svima znani i uvijek rado viđeni Silente i Vatra uz spektakularni vatromet točno u ponoć.

Prvi dan 2022. godine na Stradunu tradicionalno je rezerviran za dalmatinsku pismu pa će tako u subotu, 1. siječnja u 20 sati na Stradunu zapjevati jedna od naših najpoznatijih klapa, klapa Rišpet.
U četvrtak, 30. prosinca u 11 sati na Stradun, tradicionalno s regalima za najmlađe, stići će Moto mrazovi čija je manifestacija i ove godine humanitarnog karaktera. U sklopu programa Šarena zima u Uvali istog dana, kreativne i poučne radionice priprema i Informatički klub Futura te Zajednica tehničke kulture Grada Dubrovnika.

Tako će se u 10 sati u Kantenariju Sunset beacha održati radionica Šareni strujni krug na kojoj će polaznici naučiti što je struja i kako spajati osnovne strujne krugove sa specijaliziranim setovima. Na istom mjestu u 12 sati održat će se i Brushbot radionica na kojoj će se praviti robot od četkice za zube, vibracijskog motora i baterije, a uz to će se prezentirati i bojati edukativna bojanka e-odrastanje.

Na Staru godinu, 31. prosinca ispred Gradske kavane točno u podne dubrovački barmeni pripremit će Novogodišnji cocktail party, dok će Dubrovački simfonijski orkestar pod ravnanjem dirigenta Marca Tarduea uz soliste Maju Grgić, Luciju Pećar Končić i Tanju Ruždjak, u subotu 1. siječnja u 19 sati nastupiti u hotelu Rixos Premium Dubrovnik. Ulaz na koncert je besplatan uz obveznu prethodnu rezervaciju, a prisustvovanje ovom, kao i svim ostalim koncertima koji će se održati na Stradunu, moguće je jedino uz valjanu EU digitalnu COVID potvrdu.

Pročitajte još

Revelin osvojio 25. mjesto na ljestvici Top 100 klubova DJ Maga

Dulist

Iako mu je prva godina, ‘Župski pjat’ već se može nazvati – tradicionalnim festivalom!

Dulist

[FOTO] DRŽAVNO PRVENSTVO Cavtatske mažoretke osvojile zlato i srebro!

Dulist