DuList IN

UZ BROJNE IZVOĐAČE Ne propustite tradicionalni Dubrovački božićni koncert u Lacromi

UZ BROJNE IZVOĐAČE Ne propustite tradicionalni Dubrovački božićni koncert u Lacromi

Tradicionalni Dubrovački božićni koncert održat će se u nedjelju, 19. prosinca u 20 sati u Valamar Lacroma Dubrovnik Hotelu te će Dubrovčanima i svim ostalim gostima, svojim programom približiti čaroliju blagdana.
Tom prigodom, Dubrovačkom simfonijskom orkestru, koji će nastupiti pod ravnanjem maestra Ivana Huta, pridružit će se najuspješnija hrvatska sopranistica, prvakinja Opere HNK u Zagrebu Valentina Fijačko Kobić i mladi tenor Roko Radovan uz svima dobro poznatog Gorana Karana, perspektivnu Luciju Pećar Končić te mladu pjevačku nadu Nikoletu Ivanković i klapu Ragusavecchia.

Raznolik koncertni program koji će orkestar i ostali izvođači izvesti uključuje brojne tradicionalne pjesme, od svima znanih božićnih klasika do tradicijskih božićnih napjeva.

Ulaznice po cijeni od 70 i 100 kn mogu se kupiti u Tisak media centru (Brsalje 9) te online na www.ulaznice.hr, a prisustvovanje koncertu moguće je jedino uz valjanu EU digitalnu COVID potvrdu. Koncert se ostvaruje u suradnji Dubrovačkih ljetnih igara, Grada Dubrovnika, Turističke zajednice grada Dubrovnika, Dubrovačkog simfonijskog orkestra te grupacije Valamar.

Pročitajte još

PRVA NAJAVA ZA KONCERT Grupa Zoster u srpnju na Orsuli!

Dulist

‘Župski pjat’ počeo đirom po vinogradu i radionicom o rogaču

Dulist

Revelin osvojio 25. mjesto na ljestvici Top 100 klubova DJ Maga

Dulist