DuList IN

UZ BAKU MOKOŠ Mali Župljani znaju da škola može biti zabavna čak i vikendom

Iako su subota i nedjelja neradni dani za učitelje i učenike, to nije spriječilo male Župljane da 11. i 12. prosinca sudjeluju u izvanučioničnoj nastavi. Kad se u nju uključe i ostali članovi obitelji njena vrijednost je neprocjenjiva. Inače, rad izvan škole potiče radost otkrivanja, istraživanja i stvaranja, pogodan je za timski rad, utječe na stvaranje kvalitetnih odnosa unutar odgojno-obrazovne skupine kao i na intelektualna čuvstva.

Tako su proteklog vikenda učenici 2.a i 2.c razreda OŠ Župa dubrovačka sa svojim učiteljicama i roditeljima posjetili Kazalište Marina Držića i pogledali Bajku o baki Mokoš. U predstavi su podjednako uživali veliki i mali. Netko je prije predstave imao druženje oko kućica, netko poslije predstave u Klubu hrvatskih ratnih invalida. Palo je i slikavanje na atraktivnim lokacijama, a učenici 2. a nisu propustili zapjevati kolendu na skalinima crkve sv. Vlaha s učiteljicama Ankicom Ćuić i Anitom Pavlović.
Koliko smo svi željni ovakvog oblika učenja, napominje učiteljica 2. a razreda Ankica Ćuić, govori i podatak da je u subotu iz Župe došlo 58, a u nedjelju 69 gledatelja.

2.a zahvaljuje tati Draženu i djedu Dragu na besplatnom prijevozu u oba pravca. Do nove izvanučioničke nastave ostaju nam uspomene i fotografije.

Pročitajte još

[ŠAPA TJEDNA] Predstavite nam svog voljenog najboljeg prijatelja!

Dulist

[FOTO] ‘Punjenje baterija’ na Banjama

Zvonimir Pandža

Počinje šesto izdanje Festivala soli Ston 2022., evo što vas očekuje

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija