Aktualno

Uvode se semafori kod Stare bolnice!

Ulica branitelja

Pored Doma za starije i nemoćne osobe Dubrovnik postavljaju se semafori, potvrdio nam je Dinko Mirić, v.d. pročelnik Upravnog odjela za promet, stanogradnju i razvojne poslove, a cijela cesta od Batale pa do Pila bit će jednosmjerna.

-To će biti jedna traka na kojoj ćemo putem semafora regulirati puštanje vozila s jedne i s druge strane. To je jedino brzo, tehničko i jeftino rješenje – istaknuo je Mirić. Jedan semafor postavit će se na autobusnoj stanici pored Stare bolnice a drugi kod Ženskog đačkog doma. Na naše pitanje hoće li takva regulacija dodatno usporiti promet na toj relaciji, koji je ionako dodatno otežan Mirić je odgovorio:

-Usporit će se, što je neminovno, ali mi moramo osigurati siguirnost  pješaka. Tu vlada latentna opasnost za pješake, invalide, majke s djecom. Kada bude još tu povećan pješački promet zbog otvaranja kampusa, onda ćemo imati još veći problem, a naša je obveza da izbjegnemo rizik – istaknuo je Mirić.

Pročitajte još

HOĆE LI NAM IMATI TKO ODRADITI SEZONU? ‘Prije smo po čistačicu morali u Makedoniju, a sada za radno mjesto dođe 70 prijava’

Maria Prkut

Od ponoći nove cijene goriva, benzin i LPG bi mogli pojeftiniti

Dulist

INVESTITOR ZATRAŽIO LOKACIJSKU DOZVOLU ZA INFRASTRUKTURU NA PREDJELU ‘VELIKI STOL’ Resort u Trstenome zapeo na cesti

Andrea Falkoni Račić

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija