DuList IN

USUSRET KONOVIZIJI 2020. Ako se još dvoumite, ovaj šaljivi video ponukat će vas da se prijavite

USUSRET KONOVIZIJI 2020. Ako se još dvoumite, ovaj šaljivi video ponukat će vas da se prijavite

Ekipa Konovizije je napravila šaljivi video povodom prijava za sljedeće, ujedno treće izdanje koje će se održati u Domu kulture na Grudi 21. veljače 2020. godine s početkom u 20 sati.

Za razliku od Konovizije 2019., koja se sastojala od polufinalne i finalne večeri, iduće izdanje Konovizije će imati samo finalnu večer čiji će se broj sudionika odrediti, sukladno pravilniku Konovizije, po završetku prijava. U slučaju većeg broja prijava organizator će napraviti selekciju pri čemu će eventualni predstavnici osam najbolje plasiranih mjesta s Konovizije 2019 (Mikulići, Zvekovica, Komaji, Obod, Radovčići, Cavtat, Zastolje i Poljice), predstavnici debitantskih mjesta kao i predstavnik gostujućeg mjesta koje će, podsjećamo, doći iz Župe dubrovačke, imati osigurano mjesto u finalu.

Zainteresirani će se moći prijavljivati sve do 31. listopada. Konačan broj finalista, kao i imena mjesta i naselja koja će sudjelovati u finalu, organizacijski odbor Konovizije objaviti će 8. studenog. Službeno predstavljanje kandidata, kao i izvlačenje redoslijeda pjevanja, održat će se 7. veljače 2020. godine uz, kao i prošle godine, live stream na Facebook stranici Konovizije. Veliko finale je, kao što smo već spomenuli, na rasporedu 21. veljače s početkom u 20 sati.

Pročitajte još

[FOTO] MATURALNA VEČER Pomorci uplovili u svijet odraslih

Dulist

Pogledajte majicu koju je Mihovil Španja nosio u polufinalu Zvijezde pjevaju

Dulist

[VIDEO/FOTO] ‘SA REGALA, IZ BURALA’ Modna revija nošnji i nakita Župe dubrovačke

Dulist