Aktualno

Ususret kolapsu – naoružajte se kokicama!

Ususret kolapsu - naoružajte se kokicama!

Srećom pa se promet kroz Sustjepan zatvara tek u srijedu, 10. listopada jer bi se dio vozača zbog bure danas našao u problemima.

Naime, prema obavijesti Hrvatskog autokluba jutros je na mostu u Dubrovniku promet zabranjen za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle, odnosno za I. skupinu vozila.

Ta skupina vozila bi, u slučaju da je promet danas zatvoren, morala u Grad i iz Grada ići preko Brgata. No, i tamo će se početi s radovima na prometnici. Općina Župa dubrovačka odlučila je na Brgatu graditi kružni tok.

Ako ovim radovima nadodamo gradilište na Ilijinoj glavici, početka radova oko parka u Gružu te semafore na magistrali koji su postavljeni zbog radova na TS Srđ, možemo zaključiti kako vozače u narednom razdoblju čeka popriličan kaos na cestama.

Pa naš je savjet da svoje limene ljubimce opremite sokovima, vodom, kokicama… kako bi lakše 'ubili' silna čekanja u kolonama koja su očito neizbježna. Preporuka je naravno krenuti i ranije na posao ili gdje god išli, jer kasnit ćete sigurno. A za zaključak tek pitanje – zar se sve mora raditi u isto vrijeme?
 

Pročitajte još

Započeo ciklus radionica robotike u Centru za mlade Dubrovnik

Dulist

PRODUŽENI USKRŠNJI VIKEND Poziv na oprez zbog većeg protoka vozila na autocestama

Dulist

POBJEDA U GOSTIMA Square dobio Osijek, prošli u polufinale

Dulist