Sport

UŠAO U REDOVE REPREZENTACIJE Zbog koronavirusa odgođen HEP kup

UŠAO U REDOVE REPREZENTACIJE Zbog koronavirusa odgođen HEP kup
Split, 170218 Sportski centar Poljud Internacionalna vaterpolo utakmica reprezentacija na HEP Europa Cupu 2018 u organizaciji LEN-e izmedju: Hrvatske i Srbije. Na fotografiji: Foto: Vladimir Dugandzic / CROPIX

U subotu prijepodne Hrvatski vaterpolski savez i službeno je zaprimio pozitivan nalaz testa na Covid-19 kapetana Barakuda Dubrovčanina Andra Bušlje koji su dan ranije obavili testiranje u Zagrebu. Slijedom toga, iako su testovi svih ostalih igrača i članova stožera bili negativni, bili su primorani odgoditi održavanje međudržavnog turnira HEP kup planiranog za 26. do 28. listopada u Zagrebu, a na kojem su trebale nastupati reprezentacije Hrvatske, Crne Gore i SAD.

– Sportski gledajući, iznimno nam je žao što u ovom trenutku ne možemo organizirati turnir, ali smo potpuno svjesni kako je zdravlje naših igrača, članova stožera, svih djelatnika uključenih u organizaciju turnira, kao i gostujućih momčadi, te gledatelja, nama apsolutni prioritet. Iskreno se nadamo kako ćemo u skoroj budućnosti uspjeti organizirati ovaj turnir, o čemu ćemo javnost pravodobno izvijestiti – izjavio je Renato Živković, glavni tajnik Hrvatskog vaterpolskog saveza.

Pročitajte još

TRON EUROPE PRIPADA HRVATICI Matić prvakinja, Cvjetko brončana, Oberan upisala pobjedu i poraz

Dulist

MALONOGOMETNA LIGA Square poražen u Omišu

Dulist

[FOTO] PARSKI GO Održano 25. Europsko prvenstvo u Dubrovniku

Dulist