Grad

Upravljački centar Civilne zaštite u novom radnom vremenu na raspolaganju građanima

stozer civilna zastita10

Upravljački centar Civilne zaštite Grada Dubrovnika mijenja radno vrijeme te će volonteri za sve upite građanima biti dostupni radnim danom od 8:00 do 16:00 sati.

Građani Upravljački centar mogu i dalje kontaktirati putem emaila civilnazastita@dubrovnik.hr i propusnica@dubrovnik.hr, a Stožeru se mogu obratiti i putem besplatnog info telefona 0800 8182, koji je također dostupan u navedenom radnom vremenu.

Podsjetimo, Grad Dubrovnik uspostavio je Upravljački centar Civilne zaštite putem kojeg se izdaju nalozi na terenu, a vezano za aktivnosti zbog aktualne situacije ugroze zarazom koronavirusa.

Stožer Civilne zaštite Grada Dubrovnika ujedno izdaje i propusnice osobama s prebivalištem i stalnim boravištem u Gradu Dubrovniku koje iz vitalnih obiteljskih razloga moraju otići izvan područja Grada.

Sukladno Odluci o ukidanju nužne mjere zabrane napuštanja mjesta prebivališta i stalnog boravišta Dubrovačko-neretvanska županija podijeljena je u tri područja: na šire dubrovačko područje, područje poluotoka Pelješca s otocima i na područje Doline Neretve, a e-Propusnice potrebne su samo za putovanje iz jednog područja u drugo ili za putovanje u druge županije.

S ciljem pravovremenog i točnog informiranja javnosti Grad Dubrovnik je pokrenuo Viber zajednicu kao novi kanal komunikacije, a koji je prepoznat i od Vibera te nosi oznaku potvrđene zajednice.

Također, na internetskim stranicama Grada Dubrovnika dostupne su ažurirane informacije o koronavirusu s istaknutim poveznicama na posljednje podatke o epidemiji te na preporuke o zaštiti od virusa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i objave Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske te drugih relevantnih izvora nadležnih tijela koja sudjeluju u suzbijanju epidemije, ali i sve obavijesti o mjerama i aktivnostima koje provode Grad Dubrovnik te gradske tvrtke i ustanove.

Pročitajte još

Dubrovačke mjere priuštivog stanovanja predstavljene kao primjer djelovanja lokalnih vlasti gradova EU

Dulist

HVALI SE PROTUPRAVNOM ODLUKOM! Što stoji iza Raguževe ‘koferijade’?

Ivana Mijić Vulinović

GRAD POZIVA Ispunite anketu i doprinesite planiranju zelene urbane obnove!

Dulist