Grad

UOČI NAJAVLJENE KIŠE… Čistoća pere ceste od Grada preko Gruža do Mokošice

Nakon što cijelo ljeto kap vode nije taknula gradske ulice, Čistoća će sada, na kraju kolovoza, uoči najavljene kiše, započeti aktivnosti pranja javno-prometnih površina na području Dubrovnika.

-U koordinaciji JVP Dubrovački vatrogasci i društva Čistoća Dubrovnik d.o.o. tijekom ovog tjedna započet će aktivnosti pranja javno-prometnih površina na području grada Dubrovnika – navode iz Grada Dubrovnika.

Pranje javno-prometnih površina (kolnika i nogostupa) pretežno će se provoditi u noćnim i ranojutarnjim satima te će se na lokacijama radi omogućavanja sigurnog odvijanja prometa postaviti privremena prometna signalizacija. Poslali su i raspored pranja, a kako kažu, može se mijenjati sukladno vremenskim prilikama.

– utorak, 24. kolovoza od 02:00 do 04:30 – Ulica branitelja Dubrovnika i Pile;
– srijeda, 25. kolovoza od 02:00 do 04:30 – Zagrebačka ulica i početak ulice Petra Krešimira IV do Žičare;
– četvrtak, 26. kolovoza od 01:00 do 06:00 – Vukovarska ulica, Obala Stjepana Radića, Obala Ivana Pavla II do kružnog toka i povratno do place Gruž;
– petak, 27. kolovoza od 10:00 do 12:00 sati – kolnici u naselju Nova Mokošica.

-Mole se sudionici u prometu da kretanje prilagode uvjetima na cesti, odnosno da se pridržavaju privremene regulacije prometa – navode iz Grada Dubrovnika.

Pročitajte još

BRAVO, PATRIK! Dvostruki prvak Hrvatske u badmintonu na prijemu kod gradonačelnika

Dulist

Brodovi za Lokrum u subotu plove tek od podne

Dulist

ORGANIZATORI NEM-a O GABRIELLE UNION ‘Nismo imali saznanja o incidentu, i nas je informacija iznenadila’

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija