Grad

UOČI NAJAVLJENE KIŠE… Čistoća pere ceste od Grada preko Gruža do Mokošice

UOČI NAJAVLJENE KIŠE... Čistoća pere ceste od Grada preko Gruža do Mokošice

Nakon što cijelo ljeto kap vode nije taknula gradske ulice, Čistoća će sada, na kraju kolovoza, uoči najavljene kiše, započeti aktivnosti pranja javno-prometnih površina na području Dubrovnika.

-U koordinaciji JVP Dubrovački vatrogasci i društva Čistoća Dubrovnik d.o.o. tijekom ovog tjedna započet će aktivnosti pranja javno-prometnih površina na području grada Dubrovnika – navode iz Grada Dubrovnika.

Pranje javno-prometnih površina (kolnika i nogostupa) pretežno će se provoditi u noćnim i ranojutarnjim satima te će se na lokacijama radi omogućavanja sigurnog odvijanja prometa postaviti privremena prometna signalizacija. Poslali su i raspored pranja, a kako kažu, može se mijenjati sukladno vremenskim prilikama.

– utorak, 24. kolovoza od 02:00 do 04:30 – Ulica branitelja Dubrovnika i Pile;
– srijeda, 25. kolovoza od 02:00 do 04:30 – Zagrebačka ulica i početak ulice Petra Krešimira IV do Žičare;
– četvrtak, 26. kolovoza od 01:00 do 06:00 – Vukovarska ulica, Obala Stjepana Radića, Obala Ivana Pavla II do kružnog toka i povratno do place Gruž;
– petak, 27. kolovoza od 10:00 do 12:00 sati – kolnici u naselju Nova Mokošica.

-Mole se sudionici u prometu da kretanje prilagode uvjetima na cesti, odnosno da se pridržavaju privremene regulacije prometa – navode iz Grada Dubrovnika.

Pročitajte još

POTPORE ZA SEDAM KLUBOVA Uručeni ugovori za programe sportskih aktivnosti za osobe s invaliditetom

Dulist

[PODCAST ‘S BARBAROM’] Iliana Stojanović o odlasku iz Masline i mami koja bi je znala zazvati i reći: Daj reci toj ravnateljici da te pusti doma!

Barbara Đurasović

Gradonačelnik primio državnog prvaka u parastolnom tenisu Franka Torića

Dulist