Aktualno

Umjesto Zrinke Raguž, u upravnim vijećima Zavoda za obnovu i Lokruma Cvjetinović i Skopljaković

Grad iz Zraka Analiza Turisti Rekordi

Imenovani su novi članovi upravnih vijeća Zavoda za obnovu Dubrovnika i Rezervata Lokrum. Po imenovanju državnom tajnicom u Ministarstvu regionalnoga razvoja i fondova Europske unije, pročelnica Upravnog odjela za europske fondove, regionalnu i međunarodnu suradnju Grada Dubrovnika Zrinka Raguž, zbog nespojivosti dužnosti, razriješena je dužnosti člana Upravnog vijeća Zavoda za obnovu Dubrovnika te dužnosti predsjednice i člana Upravnog vijeća Javne ustanove Rezervat Lokrum.

Članom Upravnog vijeća Zavoda za obnovu Dubrovnika imenovan je Goran Cvjetinović. Martina Skopljaković imenovana je predsjednicom Upravnog vijeća JU Rezervat Lokrum, dok je za člana Upravnog vijeća ove ustanove imenovan Filip Žaja.

Podsjetimo, pročelnica Upravnog odjela za europske fondove, regionalnu i međunarodnu suradnju Grada Dubrovnika Zrinka Raguž imenovana je državnom tajnicom u Ministarstvu regionalnoga razvoja i fondova Europske unije u petak, 19. svibnja na 218. sjednici Vlade Republike Hrvatske, navode u priopćenju iz Grada Dubrovnika.

Pročitajte još

ISTRAŽILI SMO CIJENE Koliko košta večera s Michelinovom zvjezdicom?

Nora Di Leo

Ovaj se lijek povlači iz svih ljekarni

Dulist

U ponedjeljak radovi na gruškoj placi – otklanjaju se uočeni nedostatci na pokretnim tendama

Dulist