Aktualno

Umjesto Zrinke Raguž, u upravnim vijećima Zavoda za obnovu i Lokruma Cvjetinović i Skopljaković

Imenovani su novi članovi upravnih vijeća Zavoda za obnovu Dubrovnika i Rezervata Lokrum. Po imenovanju državnom tajnicom u Ministarstvu regionalnoga razvoja i fondova Europske unije, pročelnica Upravnog odjela za europske fondove, regionalnu i međunarodnu suradnju Grada Dubrovnika Zrinka Raguž, zbog nespojivosti dužnosti, razriješena je dužnosti člana Upravnog vijeća Zavoda za obnovu Dubrovnika te dužnosti predsjednice i člana Upravnog vijeća Javne ustanove Rezervat Lokrum.

Članom Upravnog vijeća Zavoda za obnovu Dubrovnika imenovan je Goran Cvjetinović. Martina Skopljaković imenovana je predsjednicom Upravnog vijeća JU Rezervat Lokrum, dok je za člana Upravnog vijeća ove ustanove imenovan Filip Žaja.

Podsjetimo, pročelnica Upravnog odjela za europske fondove, regionalnu i međunarodnu suradnju Grada Dubrovnika Zrinka Raguž imenovana je državnom tajnicom u Ministarstvu regionalnoga razvoja i fondova Europske unije u petak, 19. svibnja na 218. sjednici Vlade Republike Hrvatske, navode u priopćenju iz Grada Dubrovnika.

Pročitajte još

Susret duhovnih pokreta i crkvenih društava biskupije

Dulist

VREMENSKA PROGNOZA Pripremite ombrele, mogući pljuskovi s grmljavinom

Dulist

ŠTO TREBATE ZNATI? Od ponedjeljka počinju prijave za upise u srednje škole

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija