Aktualno

Ulaznice za ‘Prljavce’ dostupne i preko Eventima!

Ulaznice za 'Prljavce' dostupne i preko Eventima!

Nakon dva Dubrovnik Craft Beer Festivala, 18 kino projekcija u parku Maslinata, dvodnevnog Street Art Festivala, večeri na Trgu od fontane uz stand up showove i raznolike nastupe i devet velikih koncerata još nas samo pet dana dijeli od posljednjeg koncerta u sklopu festivala Ljeto u Valamaru – koncerta grupe Prljavo kazalište.

Nesumnjivo će se raditi o jednom od najvećih koncerata ove sezone, a Mladen Bodalec svim fanovima poručuje: „Dat ćemo sve od sebe da to bude lijepa večer rock ´n´ rolla, pridružite nam se!“.

U sklopu svoje velike turneje kojom slave 40 uspješnih godina na sceni, kultni „Prljavci“ nastupit će u petak, 14. rujna s početkom u 21 sat u kampu Solitudo, a novost za sve ljubitelje odlične rock svirke je i ta da je ulaznice po cijeni od 90,00 kuna, osim na recepciji Kampa (svakim danom od 7 do 22 sata) moguće kupiti i putem web stranice www.eventim.hr i na prodajnim mjestima u sustavu Eventima. Popis prodajnih mjesta dostupan je na web stranici http://www.eventim.hr/hr/outlets/, a svim posjetiteljima koncerta bit će osiguran i besplatan parking.

Pročitajte još

[FOTO] 2. OLDTIMER RALLY STON ’50 milja Pelješca’

Dulist

Muzej crvene povijesti slavi peti rođendan!

Dulist

DUBROVNIK PAMTI SVE BRANITELJE 31. obljetnica stradanja šesnaestorice Omišana

Dulist