Kultura

Ulaznice za Igre na 200 lokacija diljem zemlje

Približava nam se ovogodišnje izdanje Dubrovačkih ljetnih igara. Ususret skorom Otvaranju iz Igara obavještavaju kako su ulaznice za bogat dramski, glazbeni i plesni program 63. Dubrovačkih ljetnih igara ove sezone dostupne na gotovo 200 lokacija diljem Hrvatske. 

Ulaznice se mogu, pored prodajnih ureda u Festivalskoj palači i na Stradunu od 9:00 do 23:00 sata, kupiti i u brojnim dubrovačkim hotelima i turističkim agencijama kao i u preko stotinu prodajnih mjesta diljem Hrvatske koji su u sustavu ulaznice.hr.

Igre i ove sezone stanovnicima Dubrovnika i Dubrovačko-neretvanske županije omogućuju ostvarivanje popusta od 30% pri kupnji ulaznica u prodajnim uredima za sve programe u sklopu Igara. Vjernim festivalskim posjetiteljima omogućeni su i paket popusti te prilikom kupnje ulaznica za 2 dramske odnosno 3 glazbene izvedbe, ostvaruju gratis ulaznice za jedan reprizni dramski, odnosno jedan glazbeni program po izboru, pri kupnji na blagajni na Stradunu i u Festivalskoj Palači.

Pročitajte još

GLUMICA MARIJA ŠEGVIĆ ZA DULIST: U Dubrovniku između grada i kazališta je znak jednakosti

Iva Dedo

Dubrovački simfoničari otvorili novu koncertnu sezonu u Kneževu dvoru

Dulist

OTVORENA IZLOŽBA ‘NAPOLEONOVA CESTA U DALMACIJI’ S tih 500 kilometara tada makadamskog puta se i danas koristimo

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija