Aktualno

“Uklonite električne kabele iz Hebrangove!”

Potaknut našom akcijom rješavanja komunalnih problema u Gradu, javio nam se čitatelj koji upozorava na stršeće električne kabele poviše škole Ivana Gundulića, u ulici Andrije Hebranga.

– Ovi kabeli na pješačkom prijelazu prema Sustjepanskoj su tu još od rekonstrukcije Hebrangove, a kažu da u njima nema struje. Svejedno ih treba ukloniti ako već ne služe svrsi – ističe čitatelj, koji upozorava kako “tuda prolazi na desetke školaraca svaki dan, mogu zapeti u njih i pasti ili što još gore“.

Direktor Elektrojuga Dubrovnik Milivoj Bender obećao nam je odgovor na ovaj problem već sutra (petak).

Pišite nam! 
Ukoliko i Vi imate komunalnih problema u susjedstvu, bez obzira o kojem je djelu Dubrovnika riječ, pišite nam na info@dulist.hr ili se javite na broj telefona 020/350 670. Rado ćemo vas posjetiti i pomoći u rješavanju problema u Vašem susjedstvu kontaktirajući nadležne institucije.

Pročitajte još

HOĆE LI NAM IMATI TKO ODRADITI SEZONU? ‘Prije smo po čistačicu morali u Makedoniju, a sada za radno mjesto dođe 70 prijava’

Maria Prkut

Od ponoći nove cijene goriva, benzin i LPG bi mogli pojeftiniti

Dulist

INVESTITOR ZATRAŽIO LOKACIJSKU DOZVOLU ZA INFRASTRUKTURU NA PREDJELU ‘VELIKI STOL’ Resort u Trstenome zapeo na cesti

Andrea Falkoni Račić

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija