Crna kronika

UHIĆEN U ZRAČNOJ LUCI Španjolac zbog neprimjerenog dodirivanja maloljetnog dijeteta u istražnom zatvoru

UHIĆEN U ZRAČNOJ LUCI Španjolac zbog neprimjerenog dodirivanja maloljetnog dijeteta u istražnom zatvoru

U Zračnoj luci Dubrovnik uhićen je 43-godišnji španjolski državljanin, kojemu je potom sudac istrage odredio istražni zatvor od mjesec dana zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela spolne zloupotrebe djeteta mlađeg od 15 godina. Istražni zatvor, rekao nam je glasnogovornik Županijskog suda u Dubrovniku Pero Miloglav, određen je zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela te opasnosti od bijega.
Podsjetimo kako je riječ o slučaju koji se dogodio sredinom proteklog tjedna na plaži jednog dubrovačkog hotela na Babinom kuku, kada je, pisali smo, jedna muška osoba prišla grupi mlađih maloljetnika te je jednog od njih neprimjereno dodirivala. Jedan od maloljetnika ispričao je ovaj događaj roditeljima te je jedan od njih slučaj prijavio policiji. Uhićeni Španjolac bio je gost tog hotela, a mlađeg je maloljetnika na plaži tapšao po stražnjici. Doznajemo također i da se identitet počinitelja uspješno otkrio uz pomoć nadzornih kamera.
Kroz idućih mjesec dana, koliko Španjolcu traje istražni zatvor, izvodit će se dokazne radnje te će oštećeno dijete i njegovi prijatelji koji su svjedočili događaju izvršiti njegovo prepoznavanje.

Pročitajte još

HTIO POMOĆI PRIJATELJU, NA KRAJU JE POKRADEN Pustio ga u stan, on mu ukrao nakit

Dulist

Sudac istrage odbio odrediti istražni zatvor maloljetnim nasilnicima iz Uvale

Dulist

OTKRIVENO ZLOČINAČKO UDRUŽENJE U Hrvatsku prokrijumčarili najmanje 305 kilograma marihuane

Dulist