Kultura

Udruga samostalnih umjetnika predstavlja slikovnicu ‘Varljivi vrt’

Udruga samostalnih umjetnika Dubrovnik u petak, 21. listopada s početkom u 18 sati u Čitaonici Narodne knjižnice Grad (Saloča od zrcala) predstavlja slikovnicu ‘Varljivi vrt’ autorice Ane Bašić. Slikovnica je zabavnog i edukativnog karaktera, predstavlja komunikaciju bića unutar jednog vrta koji na neki način pripada psiću Srećku kojega sve interesira i ne želi da mu bude dosadno. U vrtu može istraživati, no nailazi na jedan problem, a to su boje. Psi ne vide kao ljudi, oni razaznaju boje, ali manji spektar njih od kojih najbolje vide plavu boju. Komunicirajući s vrtnim bićima, psić Srećko pomalo uči što je i tko ima kakvu ulogu u vrtu. Autorica je do sada izdala četiri slikovnice: Šaljivi brojevi, Vlahove priče, Vlahove priče u izolaciji i Varljivi vrt. Nakladnik je USUD Ana Bašić.

Program se sastoji od dva dijela. U prvom dijelu će se promovirati slikovnica ‘Varljivi vrt’ koju će pročitati Katica Protić, u drugom dijelu će pjesnici Katica Protić, Antun Anđelić i Mihaela Zekić čitati svoju dječju poeziju.

Pročitajte još

[FOTOGALERIJA] Četvrtak u znaku vrijednih restauratora!

Zvonimir Pandža

MARIJETA RADIĆ Da Pulitika nije odbio obući odijelo, izložba ne bi imala ovako zanimljiv naziv!

Dulist

PROMOCIJA NA KAMPUSU Knjiga Jasenke Maslek o Bjelovučićevom čuvanju pelješkog života od zaborava

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija