Grad

Udruga ‘Dubrovački branitelj 90-92’ dobila prostorije u OB Dubrovnik

Udruga 'Dubrovački branitelj 90-92' dobila prostorije u OB Dubrovnik

Udruga ‘Dubrovački branitelj 90.-92.’ osmislila je projekt ublažavanja i preveniranja bolesti koje su posljedica rata i ratnog stradanja temeljem na tjelovježbi, rekreaciji i socijalizaciji braniteljske populacije, ističu u  svom priopćenju kojeg prenosimo u cijelosti.

”U cilju realizacije navedenog projekta kao nepremostiva prepreka pojavio se problem odgovarajućeg prostora. Stoga je upućena zamolba OB Dubrovnik da navedenoj udruzi dodijeli na korištenje skladišni prostor u objektu E3 koji je u derutnom stanju. Navedena zamolba je naišla na svesrdno razumijevanje sanacijskog upravitelja OB Dubrovnik – Dr. Jerka Ferri Certića koji je pokazao poseban senzibilitet za braniteljsku populaciju te je uz njegovu pomoć kroz propisanu proceduru sanacijskog vijeća bolnice dalo pozitivno mišljenje o ustupanju na privremeno korištenje navedenog prostora udruzi, uz suglasnost Ministarstva zdravlja RH, te je sklopljen odgovarajući sporazum između OB Dubrovnik (zastupane po sanacijskom upravitelju) i Udruge kojim su regulirana prava i obaveze ugovrnih strana.

Stoga se Udruga Dubrovački branitelj 90-92 zahvaljuje OB Dubrovnik, njenom sanacijskom vijeću i sanacijskom upravitelju za iskazanu pomoć i podršku.”

Udruga Dubrovački branitelj 90-92 je kao oblik dragovoljne, nezavisne, izvanstranačke, nevladine i neprofitabilne organizacije Hrvatskih branitelja s Dubrovačkog područja osnovana je sa ciljem poboljšanja i promicanja, razvitka i unaprijeđenja zdravog načina života Dubrovačkih branitelja.

Pročitajte još

Otvaranje ponuda za dodjelu dozvola na pomorskom dobru nastavlja se idući tjedan

Dulist

PO MJERI GRAĐANA Tjedni pregled gradskih projekata

Dulist

[FOTO] ‘HRVATSKA SLOBODA NIJE DOŠLA PREKO NOĆI’ 33. obljetnica osnutka Specijalne jedinice policije Grof

Dulist